سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکلاتی در مورد انجمن فایر برد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

مشکلاتی در مورد انجمن فایر برد

سلام و خسته نباشید
    چند تا مشکل که بعد ار نصب فایر برد پیش آمده برام
    از ff و 462 و بر روی لوکال از wamp استفاده می کنم
    و فایل com_fireboard_1.0.3_Stable_mambo.zip را از سایت fireboard.ir دانلود کردم
    1- فارسی قسمت مدیریت فعال نشد
    با وجود دو تا فایل زبان به نام های Fa_IR و farsi خودم دست به کار شدم و یک کپی با نام persain.php گذاشتم که مشکلم حل شد و مدیریت فارسی شد !!!?

2- در بالای مدیریت این پیغام ها میاد

Notice: Constant _FB_AVATAR_GDIMAGE_NOT already defined in C:\wamp\www\mambo462new\administrator\components\c om_fireboard\language\persian.php on line 51

Notice: Constant _GEN_GOTOBOTTOM already defined in C:\wamp\www\mambo462new\administrator\components\c om_fireboard\language\persian.php on line 1285

Notice: Constant _GEN_GOTOTOP already defined in C:\wamp\www\mambo462new\administrator\components\c om_fireboard\language\persian.php on line 1286
    آیا این خطوط را در فایل زبان پاک کنم صحیح هست ؟؟؟؟؟

3- بعضی از لغات فارسی نیست در مدیریت مانند New Rank و Edit و Delete و .....
    مشکل اینه که ترجمه در فایل هست ولی اعمال نمیشود .

4- چینش خطوط در مدیریت فایر برد از چپ به راست هست . ؟؟؟

5- در قسمت مدیریت کاربران اسم هیچ کاربری نیست فقط وقتی همون موقع یک عضویت جدید از مامبو درست کردم آن را نشان داد و لی باز هم super admin را نشان نمیده - البته متوجه شدم که کاربر باید حد اقل یک بار وارد انجمن بشه تا اسمش تو لیست مدیریت کاربران بیاد
    به هر حال اگه لازمه توضیح بدین .

6- در قسمت کاربری - مشخصات کاربر و آواتار و راهنما و قوانین و نمایش آخرین ارسالها
    در پایین این پیغام میاد
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\mambo462new\components\com_fireboard\c lass.fireboard.php on line 789

7- وقتی روی " آخرین ارسالهای شما " کیلیک می کنم باز نمیشه و همنطور در حال لود کردن می مونه و سرور لوکالم هنگ میکنه و مجبور میشم ریستش کنم .

8- و قتی کاربری وارد نشده به انجمن میرم و روی ورود که کیلیک میکنم این پیغام را میده
    شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
    شما باید وارد شوید

9- و قتی رور آخرین ارسالها کیلک می کنم این ارور هم در بالا انجمن اضافه میشه (کار بر با عضویت وارد نشده)
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\mambo462new\components\com_fireboard\t emplate\default\latestx.php on line 40

لطفا راهنمایی بفرمایید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)