بازم سلام
ببخشید ولی چون من هم این مشکل رو دارم ( البته مشکل رو یه جورایی دور زدم ولی خب ریشه ای حل نشده ) باید بگم مشکل این دوستمون با صفحه ای که بعد از ارسال یک مطلب در قسمت تماس با ما کار بر به اون منتقل میشه از هاست نیست چون الان من روی دو تا هاست روی دو تا سرور مختلف و روی لوکال هم این مشکل رو دارم و کاربر بعد از ارسال یک مطلب از قسمت تماس با ما به صفحه ای منتقل میشه که وجود نداره و مامبو اطلاعات رو از فایل پیج 404 میخونه البته این رو هم بگم که این اولین باریه به این مشکل بر میخورم و سایتهای دیگم این مشکل رو ندارن
فکر میکنم این مشکل در شرایط خاص مثلا انتقال دیتا بیس از طریق پی اچ پی می ادمین یا ... پیش میاد ( خودم بعد از همین کار و به صورت اتفاقی متوجه این مشکل شدم برا همین دقیقا نمیدونم چرا این مشکل بوجود اومده )
اون تغییرات رو هم که در فایل کور کلاس بدیم فقط باعث میشه اون ارور های بالای صفحه حذف بشه ولی مشکل وجود نداشتن صفحه ایکه کاربر بعد از ارسال یه مطلب از قسمت تماس با ما به اون منتقل میشه همچنان وجود داره
در ضمن این مشکل در تمامی نسخه های اینترنت اکسپلورر قابل مشاهده هست ( خودم روی اینترنت اکسپلورر6 و 7 تست کردم )

علاقه مندی ها (Bookmarks)