لطفا دوستان توضيح بدهند چطوري ميشه به مامبو ي 4.6.3 ارتقا داد البته از 4.6.2
ممنون

لطفا دوستان توضيح بدهند چطوري ميشه به مامبو ي 4.6.3 ارتقا داد البته از 4.6.2
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جناب نیکفر متاسفانه بارها به شما در این رابطه تذکر داده شده
سوالی که شما مطرح کردید در مورد ارتقا هست .
ما بخشی در انجمن داریم تحت عنوان " ارتقا "
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر لطف کنید و منت بر سر ما بذارید و قوانین رو رعایت کنید ممنون شما میشیم ...........
هنوز مامبو 4.6.3 فارسی نشده - بعد از فارسی سازی هم از طریق ایمیل و هم از طریق سایت به اطلاع همه دوستان میرسه ....
پس صبر کنید و اخبار سایت رو دنبال کنید
یا علی
جناب فيروزمندان
سلام
در 9 دسامبر آقاي developer به من تذكر دادند و گفتند بارها تكرار شده بدون اينكه به من تذكري داده باشند ايشون ميگن بارها تذكر دادم من برگشتم و تمامي پستهاي خودم رو ديدم گفتم نكنه واقعا به من تذكر دادند و من متوجه نشدم . بله من بار اولم بود كه در اينجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بدليل انچه كه شما پست بيجا ميخونيدش در جاي مناسب پست نزدم البته عذرخواهي ميكنم ولي بار اول بود نه بارها.و اصلا فراموش كرده بودم كه همچين پستي دارم چون بعد از بيست روز به فروم سر زدم.
در مورد دوم و آخرين مورد هم مطلب اقاي رادمهر را ديدم كه در قسمت عمومي اطلاعيه ها كار شده اونجا كه نميشه سوال كرد اومدم تو قسمت سوالهاي عمومي مامبو پرسيدم لابد تشخص اشتباه بوده.
به هر حال اگر ميخواهيد حساب كاربري رو حذف كنيد چرا ميزنيد خوب بدون دردسر حذفش كنيد ديگه. :P![]()
ميخواهيد چوب خطمون پر شده باشه كه نگيم چرا!!!
اگر حتی به شما تذکر هم داده نشده لطفا 2-3 بار قوانین رو به دقت بخونید تا از این به بعد هم تذکری داده نشه
پست آقای رادمهر در اطلاعیه ها رو هم دوباره بخونید. این پست برای جذب اسپانسر در نسخه 4.6.3 فارسی که بزودی منتشر میشه هست
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)