سلام
درست شد ولی نمیدونم چرا میره تو spam ؟

سلام
درست شد ولی نمیدونم چرا میره تو spam ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
پاسخ شما رو اینجا دادم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من روی stmp تنظیم کردم این ارور رو داد :
Warning: fsockopen() expects parameter 2 to be long, string given in /hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105
Warning: fsockopen() expects parameter 2 to be long, string given in /hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105
مگه شما نگفتید درست شد؟
چرا دوباره رو smtp گذاشتید؟!
خوب اگه نخوام بذارم رو smtp که نباید ایمیل سرور رو بدم مگه stmp مال ایمیل سرور نیست ؟
به خدا گیج شدم .
من چیکار کنم که نامه رو ارسال کنه و به spam هم نره چون smf به اینباکس میره نه به spam ???
سلام مشکل من هنوز پا برجاست
سلام مشکل من الان دقیق اینه.
اگه روی SMTP بذارم اصلا نمیفرسته و ارور sockopen رو پس از ارسال ارتباط با ما میده و من فکرکنم مشکل از اون تنظیمات مربوط به SMTP هاست هست که به من گفتن mail.ninjavo.com هست .
من گذاشتم روی این گزینه ولی نمیفرسته اگه میشه این mail.ninjavo.com رو یه نگاه بندازین ببینید همونه ؟ یا نه ؟
ادامه مشکل : اگه روی php mail بذارم میفرسته ولی صاف تو spam . در صورتی که smf نامه هاش رو به inbox میفرسته در این مورد با مسئول هاست صحبت کردم گفت ما در لیست سیاه نیستیم و یه آدرس داد من دیدم و درست هم بود .دوستان هم که گفتند مشکل از سایت نیست .
یکی تکلیف منو معلوم کنه!!!>
خواهش میکنم.
مرسی
با سلام
آیا شما مطما هستید که اطلاعات وارد کرده در تنظیمات کلی مامبو درست می باشد؟، لطفا نام کاربری و کلمه عبور مامبو + پانل مدیریت وب سایت خود را بصورت خصوصی ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
من مامبو را بر روی SMTP تنظیم کردم، ولی انگار SMTP Server ایمیلی ارسال نمی کنه ???، به هر حال در حال حاضر تنظیمات SMTP مامبو فعال هست و حتی شما می توانید از SMTP یک سرور دیگه مثل GMail برای ارسال ایمیل استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
ای بابا یعنی سایت نامه نمیفرسته ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)