-
يك فكر نو و يك درخواست جديد قابل اجراء
جانم خدمت با سعادتان عرض كنم كه بفكر افتادم تا بحاري استفاده از فرم يادداشت مهمان موجود در ذيل هريك از صفحات انتخابي سايت پروژه فراملي مركز تمدن جهان و پايتخت هنر است و در واقع خود همين فرم يك كاميوننت ارزنده است و ميتواند پل ارتباطي مطلوبي فيمابين مديريت سايت و كاززبران بوده و باشد ، از ماژول يا كامپيونت و يا برنامه اي مشابه همانند روش موضوعاتي نظير سئوالات عمومي ، ماژول ها ، قالب ها ، نصب و ... ( در ذيل هر يك از صفحات استفاده كنم تا كار بران بتوانند سوالات خود در باب موضوع همان صفحه مطرح كرده و پاسخ و پاسخ هاي مديريت سايت ، يا مديريت موضوع و حتي نظرات كاربر و يا كاربران را دريافت كنند .
سئوال و درخواست من راهنمائي براي انجام اين كار است و فكر ميكنم خيلي از كاربران نيز علاقمند به دريافت پاسخ مثبت باشند .
ارادتمند محسن طبيب زاده ]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2008 09:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : يك فكر نو و يك درخواست جديد قابل اجراء
سلام
متاسفانه متوجه منظور شما نشدم!!
شما تمایل دارید چه اتفاقی بیفته؟!
-
-
حناب محمد ، سلام نظرم اينست كه بتوانم بجاي فرم يادداشت مهماني كه در ذيل صفحات درج ميشود تا كاربران نظر و پيشنهاد خود را به مدير سليت بدهند ، فرم تاييپنگي ايجاد شود كه شبيه ارسال موضوع جديد در بخش ( مثلا موضوعات عمومي ) باشد بگونه ايكه هر كاربر بتواند نظر و پيشنهاد خود را بنويسد و بقيه كاربران و يا مدير مربوطه به آن پاسخ دهد و به تالار گفتگو مبدل شود ( در واقع مثل همين صفحه اي كه من و شما سئوال كرديم و پاسخ مرحمت نموديد عمل شود ) .
-
-
خوب دوست من شما میتونید از انجمن ساز Fireboard و یا همین SMF بهره ببرید!
ضمن اینکه شما میتونید با خرید یه کامپوننت پیشرفته یادداشت این امکان رو هم در همین حد داشته باشید.
-
-
[quote author=محمد link=topic=10780.msg57904#msg57904 date=1199280435]
خوب دوست من شما میتونید از انجمن ساز Fireboard و یا همین SMF بهره ببرید!
ضمن اینکه شما میتونید با خرید یه کامپوننت پیشرفته یادداشت این امکان رو هم در همین حد داشته باشید.
[/quote]
1 - چگونه از انجمن ساز Fireboard بهره ببرم ؟ اين انجمن ساز كجاست ؟ آيل لينك دانلود دارد ؟
2 - چگونه از همين SMF استفاده كنم ؟
-
-
سلام
1-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)