سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 25 , از مجموع 25

موضوع: سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنترل پنل

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنت

خوب دوست من!
    ما هم که داریم میگیم این تفاوت ها بدلیل تنظیمات متفاوت سرور شماست!
    برای همین هم هست که میگیم شما از مدیر سرور بپرسید!
    شما هم که میگید هیچی حالیش نیست! ای کاش این مدیر سرور رو ما میشناختیم بلکم میتونستیم به ایشون حالی کنیم چی به چیه!

پس جواب شما شد تفاوت در تنظیم سرور که این تنظیمات 100% نادرست هست!

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ببخشید آقا محمد ولی من فکر میکنم شما اشتباه میکنید و سرور مشکلی نداره
    در صورتی که در هنگام نصب مامبو فولدر مامبو قابل ویرایش باشه و فایل کانفیگ خودش ساخته بشه owner این فایل میشه مامبو و فقط از قسمت تنظیمات اصلی مامبو میشه اون رو قابل ویرایش و یا غیر قابل ویرایش کرد و در صورتی که این فایل از این قسمت غیر قابل ویرایش بشه سطح دسترسی اون به 444 تغییر پیدا میکنه
    و دلیل اینکه چرا در این حالت وقتی این فایل سطح دسترسیش 644 هست در قسمت تنظیمات اصلی مامبو مینویسه این فایل قابل ویرایش هست اینه که 644 یعنی خواندن توسط همه و ویرایش فقط توسط مدیر و در اینجا هم مامبو مدیر هست پس از نظر مامبو در اینجا 644 یعنی قابل ویرایش و 444 یعنی غیر قابل ویرایش ولی در حالتی که فایل کانفیگ رو خودمون میسازیم چون owner این فایل مامبو نیست پس خودش رو مدیر محسوب نمیکنه و وقتی سطح دسترسی این فایل 644 باشه اون رو غیر قابل ویرایش تشخیص میده
    اگر دقت کنید میبینید که در صورتی که فایل کانفیگ خودش ساخته بشه در قسمت تنظیمات اصلی در اون قسمتی که مینویسه فایل کانفیگ قابل ویرایش هست یا قابل ویرایش نیست یه گزینه وجود داره که میتونید انتخابش کنید تا در صورتی که فایل قابل ویرایش هست غیر قابل ویرایش و در صورتی که غیر قابل ویرایش هست قابل ویرایش بشه ولی در صورتی که فایل کانفیگ رو خودتون بسازید این گزینه وجود نخواهد داشت
    میشه لطف کنید و یه تست بکنید ببینید اینایی رو که گفتم اشتباهه یا درسته، روی مامبوهایی که خودم نصب کردم این موارد دقیقا همینجوریه که گفتم

ممنون از وقتی که گذاشتید

بله مواردی هم که شما میفرمائید درسته.
    با توجه به توضیحات بالا این رو متوجه شدید که خودتونم میدونید Owner چی هست ولی چرا میپرسید خدا میدونه!

به هر حال حرفهای شما هم درسته اما اگر تنظیمات سرور درست باشه میشه از شر این owner و owner بازی تا حدودی راحت شد!

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نه محمد جان، من تا قبل از این درست و حسابی نمیدونستم Owner چی هست و با کمک شما و سوال و جوابهایی که تو این تایپیک شد متوجه شدم
    هر چند منطق مالیکت فایلها رو در سطحی متوجه شدم که دیگه در نصب و کار با مامبو دچار مشکل نشم ولی در سطح بالاتر هنوز سوالهای زیادی دارم که چون مربوط به مامبو نمیشه اینجا نمیپرسمشون ( مطابق با قوانین انجمن )
    میشه بگید چجوری میشه از شر Owner راحت شد ؟ چون در کار با کامپوننت هایی مثل گالری داتسو که Owner اونها مامبو هست خیلی مشکل دارم
    در ضمن در مورد اون قسمتی هم که گفتم احتمال میدم اشتباه در ترجمه باشه هنوز به نتیجه ای نرسیدم اگر میشه لطف کنید یه برسی بکنید
    ممنون

میتونید تو مامبو ست کنید که هر فایلی رو که مامبو کپی میکنه به سطح دسترسی 777 تغییر پیدا کنه
    اون موقع owner دیگه عملا معنا نداره!

این تغییرات از تنظیمات کلی قابل اجراست!

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)