سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنترل پنل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنترل پنل

سلام
    میشه در مورد تغییر پرمیشن ها در پلسک یه توضیح بدید ؟
    من الان دارم با یه هاست لینوکس کار میکنم که کنترل پنلش پلسکه و یه خورده تو تغییر پرمیشن ها گیج شدم
    این رو میدونم که از طریق اف تی پی نمیشه پرمیشن ها رو تغییر داد
    برای امنیت بیشتر در هاست با کنترل پنل سی پنل سطح دسترسی فایل ها رو 644 و سطح دسترسی فولدر ها رو 755 قرار میدادم
    حالا تو پلسک باید چیکار کنم ؟
    توی قسمت تغییر سطح دسترسی نه تا مربع وجود داره برای فایل ها کدوم مربع ها و برای فولدر ها کدوم مربع ها رو باید تیک بزنم که از نظر امنیتی مشکلی وجود نداشته باشه ؟
    من الان در این مورد به یه مشکلی برخوردم مثلا سطح دسترسی یه فولدر رو 755 گذاشتم ولی توی قسمت مدیریت اشکال میگیره و میگه برای انجام فلان عمل باید سطح دسترسی فولدر مورد نظر 755 باشه ! ( میگه باید 755 باشه در حالی که 755 هست !)
    و یا مثلا سطح دسترسی فایل کانفیگ رو 644 کردم ولی هنوز هم در قسمت مدیریت میزنه قابل ویرایش !
    توی سی پنل با سه سطح دسترسی 644 و 755 و 777 کار داشتیم
    توی پلسک چطوریه ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : سوال درباره تغییر پرمیشن ها در هاست لینوکس با کنت

اون هم همینطوریه!

اون اعداد بسته به نوع فایل بر روی سرور ممکنه تغییر کنه
    این که 644 فایل کانفیگ باز هم قابل ویرایش هست به این برمیگرده که owner اون فایل خود مامبو هست
    یا در مورد پوشه هم همینطور

برای پوشه روی 777 بزارید که ایراد نگیره و برای فایل کانفیگ هم روی 444 یا حتی 044 قرار بدید

owner چیه ؟
    ببخشید، میشه کامل تر و بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟
    اگر فولدر ها رو 777 بگذارم مشکل امنیتی پیش نمیاد ؟
    یعنی برای ایمن شدن سایت در پلسک باید سطح دسترسی تمام فولدر ها رو 777 و تمام فایل ها رو 444 بگذارم ؟
    یعنی در پلسک یا فایل ها قابل ویرایش هستند یا قابل ویرایش نیستند ، یا 444 یا 777 ، و چیزی بین اینها وجود نداره ، درست متوجه شدم ؟
    آیا میشه تنظیماتی برای ایمن تر شدن ( در مورد سطح دسترسی ها ) در پلسک روی سرور لینوکس انجام داد ؟
    و یه سوال دیگه که یه جای دیگه هم در انجمن پرسیده بودم ولی جوابی نگرفتم، چرا بعضی وقتها وقتی که یه فایلی رو ( کامپوننت ، قالب و ... )از طریق خود مامبو آپلود میکنیم ، به هیچ وجه از طریق اف تی پی یا کنترل پنل هاست نمیشه تغییری در سطح دسترسی و یا خود فایل داد یا پاک یا ری نیم و ... اش کرد ؟ برای اینکه بتونیم این کارها روی همچین فایلهایی انجام بدیم بیاد چیکار کنیم ؟
    و یه سوال دیگه که فکر میکنم بی ربط به این موضوع هم نباشه، چرا بعضی وقتها مثلا در هنگام نصب ( آپلود از روی کامپیوتر یا فضای اینترنت و نصب ) مثلا یه قالب روی مامبو ( فایل زیپ ) گیر میده و با اینکه فایل زیپ هست مثلا یه فایل عکس رو منتقل نمیکنه و هر کاری هم میکنم حتی با تغییر نام و یا هر کار عجیب و غریب دیگه ای اون عکس نمیره مثلا توی پوشه ایمیج قالب ؟ در این حالت قالب بدون مشکل نصب میشه ولی در آخر مثلا میبنیم که یه عکس یه جاییش نیست بعد که برسی میکنیم میبینم توی فایل زیپ وجود داره ولی توی فایلی که روی مامبو نصب شده وجود نداره و خود به خود حذف شده و بعد از نصب هم حتی از طریق اف تی پی هم نمیشه انتقالش داد ! ( همین قالب از طریق اف تی پی بدون هیچ مشکلی و به راحتی آپلود میشه )
    در کل میشه لطف کنید و بگید الان من روی این سرور باید سطح دسترسی فایل ها رو چند و فولدر ها رو چند قرار بدم تا از نظر امنیتی مشکلی پیش نیاد ؟

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

شما سوالتون رو دوجا مطرح کردین ؟
    بهتر بود هر سوالی رو جداگونه مطرح میکردید!!!
    شما عبارت سطح دسترسی رو سرپ کنید به نتایج زیادی میرسید .
    موفق باشید

دوست عزیز من سوالم رو دو جا مطرح نکردم، اگر جای دیگه ای سوال من رو دیدید ممنون میشم لینکش رو بهم بدید، چون اولین باره که به این مشکل بر میخورم و اولین باره که این سوال رو میپرسم مطمئنم که جای دیگه ای مطرحش نکردم
    چون سوالات بی ارتباط به هم نیستن یک جا مطرحشون کردم
    سرچ کردم و همیشه هم قبل از پست دادن سرچ میکنم تا یه وقت پست تکراری ندم ولی متاسفانه در مورد کنترل پنل پلسک و مواردی که اینجا پرسیدم به جواب سوالاتم از طریق سرچ نرسیدم
    ( ممنون میشم اگر فقط به موضوع تاپیک بپردازید قوانین سایت و توصیه های ایمنی و ... رو خودم میخونم )

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

با توجه با تنظیمات ممکنه شما با پرمیشن 755 هم قابلیت رایت داشته باشید !
    راه حل ساده تر اینه که شما پرمیشن فولدر و فایلها رو تغییر بدید و اونها رو چک کنید که unwritable شده باشند .

اگر درست فکر میکنم و برای اون سایت مهم هست توصیه میکنم که روی Share server قرارش ندید .
    امنیت سرور خیلی مهمتر از امنیت پرتال هست ...
    اگر برای اون سایت هست پی ام بدید تا یک توصیه دیگه هم بصورت خصوصی ارسال کنم ....

یا علی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

owner چیه ؟
    ببخشید، میشه کامل تر و بیشتر در این مورد توضیح بدید ؟
    owner یعنی کسی که بتونه پرمشنها رو تغییر بده . یعنی توی ویندوز اگه پروپرتیز فلدری را بگیری و owner اون رو ببینی مثلا نوشته administrator و ... و در سرور و هاست نیز کسی که بتونه پرمشنها رو تغییر بده و کم و زیاد کنه بهش میگن owner .

اگر فولدر ها رو 777 بگذارم مشکل امنیتی پیش نمیاد ؟
    یعنی برای ایمن شدن سایت در پلسک باید سطح دسترسی تمام فولدر ها رو 777 و تمام فایل ها رو 444 بگذارم ؟
    برای نصب کامپوننت و .... باید پرمشنها رو روی 777 بذاری و بعد از نصب دوباره روی همون 755 و 644 برگردونی و اگر همیشه روی 777 باشه ریسک امنیتی زیادیه.

یعنی در پلسک یا فایل ها قابل ویرایش هستند یا قابل ویرایش نیستند ، یا 444 یا 777 ، و چیزی بین اینها وجود نداره ، درست متوجه شدم ؟
    آیا میشه تنظیماتی برای ایمن تر شدن ( در مورد سطح دسترسی ها ) در پلسک روی سرور لینوکس انجام داد ؟
    و یه سوال دیگه که یه جای دیگه هم در انجمن پرسیده بودم ولی جوابی نگرفتم، چرا بعضی وقتها وقتی که یه فایلی رو ( کامپوننت ، قالب و ... )از طریق خود مامبو آپلود میکنیم ، به هیچ وجه از طریق اف تی پی یا کنترل پنل هاست نمیشه تغییری در سطح دسترسی و یا خود فایل داد یا پاک یا ری نیم و ... اش کرد ؟ برای اینکه بتونیم این کارها روی همچین فایلهایی انجام بدیم بیاد چیکار کنیم ؟
    اگر سطح دسترسی پلسک و cpanel با هم فرق نکنه بین اعداد 777 و 444 نیز سطح دسترسی هایی وجود دارد مثل همون 644 و 755
    اگه اشتباه نکنم برای تغییر سطح دسترسی باید از فایل یا فولدر properties بگیری بعد هم با تیک زدن خانه های مربوطه پرمشنش رو کم یا زیاد کنی .

و یه سوال دیگه که فکر میکنم بی ربط به این موضوع هم نباشه، چرا بعضی وقتها مثلا در هنگام نصب ( آپلود از روی کامپیوتر یا فضای اینترنت و نصب ) مثلا یه قالب روی مامبو ( فایل زیپ ) گیر میده و با اینکه فایل زیپ هست مثلا یه فایل عکس رو منتقل نمیکنه و هر کاری هم میکنم حتی با تغییر نام و یا هر کار عجیب و غریب دیگه ای اون عکس نمیره مثلا توی پوشه ایمیج قالب ؟ در این حالت قالب بدون مشکل نصب میشه ولی در آخر مثلا میبنیم که یه عکس یه جاییش نیست بعد که برسی میکنیم میبینم توی فایل زیپ وجود داره ولی توی فایلی که روی مامبو نصب شده وجود نداره و خود به خود حذف شده و بعد از نصب هم حتی از طریق اف تی پی هم نمیشه انتقالش داد ! ( همین قالب از طریق اف تی پی بدون هیچ مشکلی و به راحتی آپلود میشه )
    من دقیقا با این مشکل مواجه شدم البته در گالری داتسو که عکس را باش آپلود میکنیم .اگر فایل زیپ با نرم افزار خود winzip زیپ شده باشه که هیچ ولی اگر با winrar بخوای زیپش کنی نمیشه و من نیز این رو تست کردم و با برنامه win zip اونا رو زیپ کردم و بدون خطا عکسها رو آپلود کردم چون به دلایلی گیر میده .

( ممنون میشم اگر فقط به موضوع تاپیک بپردازید قوانین سایت و توصیه های ایمنی و ... رو خودم میخونم )
    دیگه تکرار نمیشه

بازم سلام
    ممنون از جوابهایی که دادید
    آخرش من که نفهمیدم آدرس اون سایت حساسه رو از کجا کشف کردید ولی مال اون نیست مال یه سایت دیگه هست که چون بیشتر کاربرانش هکر ( جوجه هکر ) هستن و تا همین الانش هم خیلی تهدید به هک داشتیم ( هر بار که میخوام وارد اکانت ایمیل سایت بشم تصویر امنیتی ظاهر میشه یعنی قبلش یه نفر شونصد بار سعی کرده با پسورد اشتباه وارد ایمیل بشه! ) امنیتش خیلی مهمه و متاسفانه هم باید رو یه سرور ماقبل تاریخ راه اندازیش کنیم , سیستم عاملش لینوکسه و کنترل پنلش هم پلسکه و من هم تا حالا با پلسک کار نکردم ( مثل این میمونه که آدم لینوکس کار کنه با تم ویندوز ) متاسفانه با توضیحاتی که دادید منطق این تغییر پرمیشن رو متوجه نشدم
    البته رو سی پنل هیچ مشکلی ندارم و تا حالا رو چند تا سرور مختلف با سی پنل مامبو رو نصب کردم و به مشکلی از این نظر بر نخوردم ولی اینجا نمیدونم باید سطح دسترسی فایل ها و فولدر ها رو چند بگذارم توی سی پنل تمام فایل ها 644 و تمام فولدر ها 755 حالا یکی به زبون ساده بگه توی این هاستی که در موردش گفتم سطح دسترسی فایلها و فولدر ها رو چی بگذارم که نه از نظر امنیتی مشکلی پیش نیاد و مامبو هم بدون مشکل کار خودش رو بکنه
    owner عزیز ممنون از کمکت

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

فایلها و فولدر هایی که نیاز به قابل ویرایش بوده دارند رو روی 777 تنظیم کنید
    اونهایی رو هم که نمیخواید روی 444 ست کنید.

منالان یه تست روی هاست های دیگه ام هم کردم دیدم همین مشکل در هاست هایدیگه هم وجود داره ولی چون ئر حالی که فولدر ها سطح دسترسیشون 777 بوده تغییرات رو داده بودم و بعد سطح دسترسی ها رو برده بودم پائین متوجه این مورد نشده بودم
    این عکس رو نگاه کنید , سطح دسترسی این فولدر 755 هست ولی بازم میگه باید 755 باشه ! آیا این یک مشکل در ترجمه نیست ؟

[img width=640 height=176]http://i16.tinypic.com/8fadojb.gif[/img]

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)