بازم سلام
ممنون از جوابهایی که دادید
آخرش من که نفهمیدم آدرس اون سایت حساسه رو از کجا کشف کردید ولی مال اون نیست مال یه سایت دیگه هست که چون بیشتر کاربرانش هکر ( جوجه هکر ) هستن و تا همین الانش هم خیلی تهدید به هک داشتیم ( هر بار که میخوام وارد اکانت ایمیل سایت بشم تصویر امنیتی ظاهر میشه یعنی قبلش یه نفر شونصد بار سعی کرده با پسورد اشتباه وارد ایمیل بشه! ) امنیتش خیلی مهمه و متاسفانه هم باید رو یه سرور ماقبل تاریخ راه اندازیش کنیم , سیستم عاملش لینوکسه و کنترل پنلش هم پلسکه و من هم تا حالا با پلسک کار نکردم ( مثل این میمونه که آدم لینوکس کار کنه با تم ویندوز ) متاسفانه با توضیحاتی که دادید منطق این تغییر پرمیشن رو متوجه نشدم
البته رو سی پنل هیچ مشکلی ندارم و تا حالا رو چند تا سرور مختلف با سی پنل مامبو رو نصب کردم و به مشکلی از این نظر بر نخوردم ولی اینجا نمیدونم باید سطح دسترسی فایل ها و فولدر ها رو چند بگذارم توی سی پنل تمام فایل ها 644 و تمام فولدر ها 755 حالا یکی به زبون ساده بگه توی این هاستی که در موردش گفتم سطح دسترسی فایلها و فولدر ها رو چی بگذارم که نه از نظر امنیتی مشکلی پیش نیاد و مامبو هم بدون مشکل کار خودش رو بکنه
owner عزیز ممنون از کمکت

علاقه مندی ها (Bookmarks)