[color=blue][quote author=محمد link=topic=10817.msg58086#msg58086 date=1199378838]
خیر مشکلی در ترجمه نیست!
شما دوست دارید همه چیز رو کشش بدید؟
از یه طرف وقتی به شما میگند فلان کار رو بکنید توضیح میخواید آخرشم میگید نفهمیدم!!!
بگذارید روی 777 هم خودتون رو راحت کنید هم خلق خدا رو!
مشکلی هم از نظر امنیتی برای اون فولدر کش پیش نمیاد ان شاء الله!
[/quote]
سلام آقا محمد خوش اخلاق مهربون که الان داری منو نمیزنی
نه من دوست ندارم همه چیز رو کشش بدم اتفاقا انقده دوست دارم همونی اولی که سوالم رو پرسیدم جوابش رو بگیرم یا اصلا قبلش تو سرچ جوابم رو پیدا کنم یا اصلا قبل ترش خودم بلد باشم و نیام بپرسم
خب من که نمیتونم فلان کار رو که شما میگید رو بدون اینکه بدونم با انجامش چه اتفاقی میفته و یا اصلا به چه درد میخوره انجامش بدم تازه اگر نفهمم چی به چی میشه باز دفعه بعد هم باید بیام بپرسم ولی اگر منطقش رو بفهمم دیگه واسه یه سوال مشابه همون قبلی مزاحمتون نمیشم
آخه اگر بگذارم روی 777 و بگم مشکلی پیش نمیاد انشالله وقتی که سایت هک شد میان منو میکشن و میگن اشهد ان لا اله الا الله ... خلق خدا هم راحت میشن اینجوری
خب یه نفر توضیح بده واسه چی وقتی که فولدر کش سطح دسترسیش 775 هست بازم این قسمت میگه سطح دسترسیش رو بگذارید 755 این برای من سوال هست و میخوام جوابش رو بدونم والا از قبل با گذاشتن سطح دسترسی این فولدر روی 777 مشکلش رو حل کردم و بعد از فعال کردن کش هم باز سطح دسترسیش رو به 755 تغییر دادم و به خوبی هم کار میکنه هر چند بازم این اروره رو که توی عکس هست میده
برای چی با اینکه سطح دسترسی کانفیگ 644 بود بازم میزد قابل ویرایش و وقتی تیک غیر قابل ویرایش کردن این فایل پس از ذخیره تغییرات رو زدم سطح دسترسیش شد 444 و این دفعه غیر قابل ویرایش شد
آخه چرا اینا این شکلین اگر سطح دسترسی تمام فایل ها رو بگذارم 444 مشکلی پیش میاد ؟ ( توی این هاست و فقط فایلها )
آخه از کجا بفهمم که توی یه هاست سطح دسترسی ها چجورین این هاست ها که با هم فرق میکنن که :'(
نکته : من به هیچ عنوان از هیچ کس طلب کار نیستم همه اینا رو هم به صورت یه سوال مطرح کردم که اگر یک نفر لطف کنه و منت بگذاره و جواب بده تا آخر عمر مدیونش هستیم و امیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم ( حالا باز بیاید بگید اینجا هیچ کس موظف به جواب دادن نیست و قوانین سایت رو یاد آوری کنید و اینا و هی منو کتک بزنید )

علاقه مندی ها (Bookmarks)