-
با Mambo php shop moshkel daram
سلام خسته نباشید من وقتی ماژول مامبو پی اچ پی شاپ رو فعال میکنم این ارور "
Warning: main(/home2/frig/public_html/Mambo/components/com_phpshop/phpshop_parser.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/frig/public_html/Mambo/modules/mod_phpshop.php on line 48
رو میده من با چند ماژول دیگه هم همین مشکل رو دارم.ممنون میشم کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2006 02:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: با Mambo php shop moshkel daram
سلام
مشکل از پرمیشن ها است .
لطفا فایلها را روی 644 و فولدر ها را روی 755 ست کنید .
از کدوم ورژن PHPShop استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید ؟
یا علی
-
-
سلام.بخاطر این سرعت عمل در پاسخگوئی واقعا ممنونم.من اون ماژول رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم.ولی اسمش توی برنامه برای مامبو هست. دقیقا " mambo-phpShop Module" اسمش اینه.
از آدرس زیر گرفتمش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از پرمیشن ها نیست.همه پر میشن ها رو چک کردم چون مشکل تغریبا مشابه با کامپونت فورم پیشرفته دارم که از همین سایت مامبو لیرن گرفتم.البته ارورش اینه :
Fatal error: Access level to mosForm_Table::check() must be (as in class mosdbtable) or weaker in /home2/frig/public_html/Mambo/components/com_mosforms/mosform_table.class.php on line 551
نمیدونم مشکل میتونه از کجا باشه فکر نمیکنم از پرمیشن ها باشه چون توی سی پنل همه همونطورین که گفتید.
بازهم ممنونم.
-
-
سلام
اگر مایل بودید یوزر و پسورد هاست و مامبو رو بفرستید چک کنم .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)