سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل در ساخت آیتم منو برای ارتباط با ما

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

مشکل در ساخت آیتم منو برای ارتباط با ما

سلام و خسته نباشید.
    من میخوام تو سایتم تو تا ارتباط با ما داشته باشم : 1- ارتباط با ما ( مدیر سایت) 2- بخش فروش
    من از طریق مدیریت رفتم دو تا مجموعه ساختم یکیش واسه مدی یکیش هم واسه بخش فروش بعد رفتم تو قسمت مدیریت تماسها اونجا هم دوتا آیتم درست کردم به همون صورت با این تفاوت که سطح دسترسی بخش فروش را روی registered گذاشتم .
    بصورت پیش فرض خود مامبو تو بخش کاربری توی سایت یه آیتم ارتباط با ما توی منوی اصلی داره که تا روی اون کلیک میکنیم میره واسه ارتباط با ما (مدیر)
    بعد یه آیتم دیگه تو سایر منوها درست کردم (کامپوننت => تماس ها) با نام سفارشات رو انتخاب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم مجموعه ها رو نشون میده من میخوام یه راست بره واسه ارتباط با بخش فروش و مجموعه ها رو نشون نده (ارتباط با ما سفارشات)
    چیکارکنم ؟
    مرسی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : مشکل در ساخت آیتم منو برای ارتباط با ما

سلام ملیکم
    به جای اینجوری (کامپوننت => تماس ها)
    اینجوری (لینک - آیتم تماس => ( نام اون تماسی که درست کردی رو از لیست انتخاب کن ) )
    در ضمن چون قسمت تماس با مای پیشفرض مامبو لرن هم اینجوریه (کامپوننت => تماس ها) میتونی از داخل منو ها پاکش کنی و اینجوریش کنی (لینک - آیتم تماس => ( نام اون تماسی که درست کردی رو از لیست انتخاب کن ) )
    موفق باشی انشالله

در ضمن حالا که بحث از تماس با ما و اینا شد بد نیست یه سر هم به این سایت بزنید که فکر کنم از نظر تعدا تماس های ایجاد شده در بین سایتهای استفاده کننده از مامبو در دنیا بی نظیر باشه
    164 تماس در قالب 5 مجموعه تماس !

h t t p : / / f a n b a z a r . y s t p . a c . i r

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)