-
آیتم به منو اضافه نمی شود!!
با عرض سلام و خسته نباشید:
آقا من سیستم سایت رو با استفاده از ebackup با لوکال restore کردم! بعد از اینکه سیستم روی سرور خوب نشست و شروع کردم به انجام تغییرات و تنظیمات... یهسری از تنظیمات رو به خودش نمی گرفت! فهمیدم که یه سری از اشکالات به خاطر پرمیشن ها بوده... ولی حالا یه مشکلی پیدا کردم!! وقتی یه منو می سازم و می خوام آینمی بهش اضافه کنم پیغام میده که Menu Item saved ولی در واقع چیزی اضافه نمیشه!! اشکال از کجا می تونه باشه؟!!
[img width=640 height=252]http://bimblog.persiangig.com/image/Imaging/001.jpg[/img]
همینطور وقتی که می خوام منویی رو پاک کنم (از منوهایی که Restore شده اند) نمی شود!! یعنی پاک میشه و بعدا دوباره باز میاد!!!!
** ( راستی... میشه لطفا به ما بگید توی این انجمن ها چجوری میشه یه پست رو بعد از ارسال ویرایش کرد؟ )
**** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-05-2008 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آیتم به منو اضافه نمی شود!!
سلام
مشکل شما الان در لوکال هست یا سرور ؟ اگر سرور هست لینک سایت رو بفرمایید . ...
یا علی
-
-
مراحلی که من انجام می دهم:
- من یک منو را مثلا با نام "منوی اول من" درست می کنم.
- نام منو با محدودیت کارکتر مواجه می شود و مثلا "منوی اول م" نوشته می شود.
- از داخل database در جدول mos_menu ستون name ، تعداد کارکتر ها را به 100 ارتقاء دادم!
- منوی "منوی اول م" را حذف کردم و منوی جدیدی را با نام "منوی اول من" درست می کنم!
- پس از ایجاد آن، بصورت اتوماتیک همان منوی "منوی اول م" هم با منوی جدید که ساختم اضافه می شود!!!
- حال اگر رکوردی در منوی "منوی اول من" اضافه می کنم مثل تصویر بالا آیتمی اضافه نمی کند!
عجب شیر تو شیری شد!! به نظر شما عیب کار من کجاست!!
جناب آقای فیروزمندان آیا کاری که من برای افزایش تعداد کارکترهای نام منو در دیتابیس انجام دادم کار درستی بود؟؟
راستی... مشکل من روی سرور است! نه لوکال...
** 3 پست شما یکی شد
-
-
سلام
تصویرتون لود نمیشه اگر امکانش هست جای دیگه آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار بدید
یا علی
-
-
[img width=640 height=252]http://i26.tinypic.com/faxvkn.jpg[/img]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)