سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: سایت خانه پزشکان ایران راه اندازی شد ( آزمایشی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سایت خانه پزشکان ایران راه اندازی شد ( آزمایشی )

با سلام

خانه پزشکان ایران به صورت آزمایشی راه اندازی شد

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سایتی مخصوص اخبار و مقالا پزشکی و همچنین جستجوی پزشکان و ثبت پزشک و درمانگاه و بیمارستان داروخانه و ...

این سایت از ابتدای کارش در سال 84 از نیوک استفاده کرد به دلیل امنیت پائین نیوک در این اواخرو تغییر دادن سرور بر روی مامبو آمد که واقعا مامبو عالیه از لحاظ امکانات

طراحی قالب توسط خودم صورت گرفته که بد نشده ، در حال افتتاح مجدد سایت خودم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با مامبو هستم که طراحی قالب سایت واقعا خوب شده

خانه پزشکان ایران فعلا در حال برطرف کردن چند مشکل اساسی سایت میباشد که شاید خودتون متوجه شوید در ورد به سایت ، در انجمن ها مطرح کردم اما به نتیجه ای نرسیدم از مدیران هم ممنونم که پاسخ دادن اما خوب نتیجه ای نداشت وفعلا درست نشده ، اما باز راه اندازیش کردم

مدیر اصلی سایت آقای رضا آبادانی میباشد که پاسخگویی به سوالات کاربران را انجام میدهد من هم مسایل فنی سایت را بر عهده دارم

فعلا سایت در حالت آزمایشی میباشد و تا کامل شدن بخش ها ممکن است یه مدت طول بکشه ،

شما دوستان هم اگر می توانید ما را در بهتر شدن سایت و مطالب آن کمکی کنید واقعا ممنون میشم

با تشکر از شما

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)