-
جدا کردن قسمتها از همدیگر
دوستان سلام
دوستان من میخواستم قسمتهای مختلفو از هم جدا کنم از چندین طریق خواستم این کارو بکنم ولی متاسفانه کارم ایراد داشت مثلا در صفحه اول سایتم میخوام اخبار داخلی، خارجی، ورزشی و اقتصادی در صفحه که مربوط به خودشونه باز بشه یعنی من میخوام لینکهای این صفحات در صفحه اول باشه ولی وقتی روی لینک مربوط کلیک کنیم باید به صفحه مورد نظر ما رو راهنمایی کنه همانند سایت بی بی که قسمتهای مختلف از همدیگه جداند.
من برای اینکه در صفحه اصلی این لینکها رو داشته باشم از جدول مجموعه مطالب استفاده کردم ولی وقتی به عنوان یک کاربر غیر عضو وارد سایت میشم و بعد روی لینک مثلا ورزشی کلیک میکنم در صفحه که وارد میشم چیزی وجود نداره و فقط نوشته است این مجموعه خالی است در صورتی که تو این مجموعه مطلب هم نوشته ام.
لطفا راهنمایی ام کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-05-2008 06:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : جدا کردن قسمتها از همدیگر
چک کنید سطح دسترسی مطالبتون Public باشه
-
-
جدا کردن قسمتها از همدیگر
دوست عزیز من فکر میکنم شما متوجه سوالم نشدید
سوالم این بود که چکار باید بکنم که اخبار ایران و جهان از همدیگه جدا باشه همانند سایت بی بی سی و یا خبرهای سیاسی، اقتصادی، ورزشی و غیره از همدیگه جدا باشه بطور مثال من میخوام لینک خبرهای جهان، ایران، خبرهای، سیاسی، و اقتصادی و ورزشی در صفحه اول قرار داشته باشه ولی وقتیکه بیننده روی لینک مورد نظر کلیک میکنیه به صفحه مورد نظر وارد شه همانند سایت فارسی بی بی سی. بطور مثال در وقتی وارد سایت فارسی بی بی سی میشود در صفحه اول لینکهای همانند صفحه نخست، جهان، ایران، هنر، صدای شما و غیره موجود است که با کلیک بر روی همین لینکها به صفحه مورد نظر وارد میشیم.
آقای فیروزمندان و یا مجید جون که میشه لطف نموده منو راهنمایی کنید.
ممنون
-
-
پاسخ : جدا کردن قسمتها از همدیگر
شما بايد در دسته بندي مطالب بخشها و مجموعه هاي مستقلي براي اين موارد بسازيد. بعد با استفاده از ماژولهايي مانند Latest news link يا آخرين مطالب يا ماولهاي مشابه لينكها رو توي صفحه اول نمايش بديد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)