دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
این لینک کار نمی کنه برای دانلودش، میشه فایل ماژول تقویم فارسی رو مجدد آپلود کنید.
ممنونم
خداحافظ
سلام
جناب pctaz ! مطمئنی با مامبو 462 سازگاره؟ یکمی به هم می ریزه قیافه اش!
(به جای وسط چین، راست چین یا چپ چین میشه)
آریوی عزیز اینم دو تاا لینک مستقیم . اگه باز هم نتونستید دانلود کنید 100% مشکل از خودتون هست
یاسر جان این ماژول هیچ مشکلی نداره و با مامبو سازگار شده است
میتونید بر روی سایت خودم ببینید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
سلام
شما از مامبوی فارسی استفاده می کنید ؟
[quote author=tina1385 link=topic=10931.msg68562#msg68562 date=1208287937]
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
[/quote]
احتمالاً شما از مامبوی لاتین استفاده میکنید . این ماژول برای مامبو فارسی بهینه شده و توابع تاریخ شمسی که درون مامبو هست رو نمایش میده
سلام
آقا من دانلود کردم ونصبش کردم ولی مثل اینکه یه حاله جلوی عکس بک گراندش رو میگیره و نمیذاره نمایشش بده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببینید !
سلام
لطفاً در یک تاپیک جدید مشکل خودتون رو مطرح کنید. از این تاپیک یکسالی میگذرد و طبق قوانین ... .
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)