-
راسته که میترا هک شده ؟
سلام
این خبر راسته ؟ من شنیده بودم میترا باگ زیاد داره اما فکر نمیکردم راست باشه ! حالا واقعا هک شده یا نه ؟
راستش اول خواستم از میترا استفاده کنم ولی وقتی مقایسه کردم دیدم تنها ظاهر خوبی داره و با نصب چند تا کامپوننت به اسم میترا منتشر شده ولی هیچ پشتیبانی نمیشه
آقا فقط مامبووووووووو اونم از نوع مامبولرنیش :-*
دم همتون گرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-24-2006 07:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: راسته که میترا هک شده ؟
سلام
بله . سایت میترا به علت وجود باگهای فراوان که در آن بود در تاریخ 2006/05/23 هک شد .
شما میتونید برای تماشای صفحه Deface َشده به آدرسهایی که در سایت معروف Zone-H ثبت شده مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحاتی که هک شدند :
و
نکته جالب اینجاست که مدیر این سایت برای کاربران خود و رفع این مشکل هنوز هیچ اقدامی نکرده و هیچ Patch ی برای رفع این مشکل منتشر نکرده !!! ???
-
-
وقتی میترا هک کردن بدونین که هک سایتهای دیگر هم براشون سوته
پس مامبوها براشون راحت تره
-
-
اشتباه نکنید .
مامبو توسط یک تیم خبره و برنامه نویس نوشته شده کاملا Stable و بدون مشکل هست و مثل میترا نیست که با Replace کردن و تغییرات ناشیانه که در اون بوجود اومده باعث بوجود اومدن باگهای فراوان در اون شده و براحتی هک بشه .
متاسفانه میترا تنها ظاهر خوبی داره اما اگر شما برنامه نویس باشید با یک بررسی سطحی پی به نکات زیادی میبرید .

یا علی
-
-
من منظورم فقط یک شوخی ساده بود
مامبو خیلی عالیه
-
-
خوشحالم که به این موضوع واقف هستید .
به قول یکی از دوستان اسم مامبو رو باید با وضو آورد 
یا علی
-
-
من فکر میکنم اینکه کدنویس های ایرانی شروع به ایجاد تغییرات یا نوشتن کد های جدید در ارتباط با یه پورتال بکنن کار خوب و پسندیده ای هستش.
ولی چون تجربه زیادی در این ارتباط نداریم گاهی اتفاقات اینچنینی هم میافته.
بهرحال هک شدن مهم نیست , مهم مدیریت بحران و پشتیبانی از یه محصول هستش , اونم وقتی کاربرایی داریم که دارن از محصول ما استفاده میکنن و یه جورایی مسئولیت به وجود میاد.
تجربه نشون داده که بعد از اتفاقات اینچنینی اگه گروه پشتیبانی خوب عمل کنه محبوبیت محصول کم که نمیشه هیچی زیادم میشه و برعکس , اگه پشتیبانی بد باشه اونوقت....
-
-
راستی این میترا کار کیه؟!!! من شنیدم کار آقای بلوردی هست درسته ؟ مون اول فکر میکردم میترا توسط برنامه نویس های خارجی ویرایش شده !!!!!
-
-
=))
میترا یک کپی ناشیانه و ابلهانه از چند سیستم خوب هست. دقیقا مثل پژو آر دی!!
میترا فقط آب و رنگ خوبی داره. اگه یه نگاه به کد ها بندازید متوجه میشید.
امیدوارم که دوستان گروه میترا که برای دومین بار هست که همچنین پروژه هایی را شروع میکنن و بعد با رها کردنش کاربرها رو سر در گم و متضرر میکنن درس گرفته باشن و بدونن که پشتیبانی یک سیستم هست اهمیت اون خیلی بیشتر از اصل کار و خود سیستم هست.
شما با سر زدن به فاروم میترا متوجه میشید که سوالات کاربران بعد از چند روز پاسخ داده میشه و این مشکل اصلی هست.
من هم با آقای trueend5 موافقم.
-
-
دوستان حرف سر تغییر ناشیانه نیست! متاسفانه وقتی آقای بلوردی میاد و چند تا Header فایل ها رو عوض می کنه و بنام تغییرات بنیادی!! بجای کمک به برنامه اون رو خراب می کنه باید به حال اینطور برنامه نویس ها تاسف خورد. نوشتن CMS تخصص و مهارت می خاد نه یه اسم! Mambolearn به تخصص برنامه نویس هاش تکیه داره نه به ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)