با عرض سلام
من کامپوننت نظرات + مامبوت رو نصب کردم و تنظیمات نظرات به قسمت مدیریت هم اضافه شد ولی در صفحه اصلی اسمی به نام یادداشت و با نظر وجود نداره هر کاری هم میکنم و با این تنظیمات ور رفتم هیچ تغیری نکرد لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه . :![]()

با عرض سلام
من کامپوننت نظرات + مامبوت رو نصب کردم و تنظیمات نظرات به قسمت مدیریت هم اضافه شد ولی در صفحه اصلی اسمی به نام یادداشت و با نظر وجود نداره هر کاری هم میکنم و با این تنظیمات ور رفتم هیچ تغیری نکرد لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه . :![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز شما مامبوت رو فعال کردید؟
برای فعال کردن مامبوت به مدیریت رفته مامبوت « مامبوت های سایت را انتخاب کنید و مامبوت مورد نظر را فعال کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
[quote author=iransbs link=topic=1150.msg5738#msg5738 date=1148506963]
دوست عزیز شما مامبوت رو فعال کردید؟
برای فعال کردن مامبوت به مدیریت رفته مامبوت « مامبوت های سایت را انتخاب کنید و مامبوت مورد نظر را فعال کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
سلام
بله من از قبل مامبوت رو فعال کرده بودم ولی بازم هیچ نتیجه ای نگرفته بودم الان هم مامبوت فعال هستش.
لطفا بازم راهنمایی کنید.
سلام
شما دقیقا کدوم کامپوننت رو دانلود و نصب کردید ؟
میشه لینکشو بدین ؟
شما از کدوم نسخه مامبو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید ؟
آدرس سایتتون چیه ؟
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=1150.msg5755#msg5755 date=1148547380]
سلام
شما دقیقا کدوم کامپوننت رو دانلود و نصب کردید ؟
میشه لینکشو بدین ؟
شما از کدوم نسخه مامبو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید ؟
آدرس سایتتون چیه ؟
یا علی
[/quote]
با عرض سلام من کامپوننت ako comment + مامبوت رو از سایت مامبو لرن دانلود کردم و یکی دیگه هم از سایت joomla.ir دانلود کردم همه قسمتاش کار میکنه فقط تو صفحه اصلی نشون داده نمیشه
اسم سایت من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست و من از مامبو استفاده نمیکنم سیستم مدیریتم میترا هست ولی من توی انجمن های میترا که مطرح کرده بودم گفته بودند که باید این کامپوننت رو از سایت مامبولرن دانلود کنم و همه کسایی که الان از سیستم مدریت میترا استفاده میکنند هم با همین کامپوننت نصب کردند
لطفا بازم راهنمایی کنید.
متاسفانه ما به هیچ عنوان از سیستم میترا که به تازگی هم هک شد پشتیبانی نمیکنیم .
لطفا به انجمن مربوط به میترا مراجعه کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در این انجمن به بحث و تبادل نظر و حل مشکل در مورد مامبو پرداخته میشود .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)