با سلام و خسته نباشيد خدمت اعضاي فعال تيم مامبو لرن

قبل از هر چيزي از آقاي فيروزمندان واسه راهنمائيشون ممنونم و اين نكته رو هم بگم كه منم با انحصاري كردن مخالف نيستم و خوب به هر حال اعضاي يك تيم وقت و زمانشون رو گذاشتن و اين رو ترجمه كردند و به اسم و ليسانس خودشون ثبت كردند ولي خوب شما ميتونين كارهاي ديگه اي هم بكنين ... مثلا جديدا پارك فن آوري اطلاعات استان آذربايجانشرقي وام و هزينه خوبي رو واسه طرح هاي پژوهشي در مورد مدرسه و آموزشگاه هاي اينترنتي ميده ... البته من خودم هم ميتونم هماهنگي هايي رو با سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي يا جهاد دانشگاهي در اين باره داشته باشم ... شما ميتونين در يك اقدام منسجم يك سيستم پرتالي رو طراحي كنين مخصوص آموزشگاه ها و مدارس تحت وب و حتي دانشكده هاي آي تي و مجازي ... و اين رو با ليسانس خودتون و با اسم خودتون عرضه كنين كه در اين ميان هم تيم از موقعيت خوب تجاري برخوردار ميشه و هم اينكه بازار رو به سمت خودش جلب ميكنه البته با استناد به پشتيباني قوي كه در تيم شما ديدم ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در ضمن درباره تاپيك اون دوستمون آقا سيامك درباره ترجمه و تاليف هم بايد بگم بلي من تاليف زياد داشتم با اسم خودم و زير نظر دپارتمان كامپيوتر و آي تي جهاد دانشگاهي ولي در زمينه هاي مختلف شبكه و اينترنت ... مثلا در زمينه روتر ها و مسيرياب ها و مهندسي اينترنت و مباني شبكه سازي و ... ولي در زمينه سيستم هاي مديريت محتوا چنين چيزي تا بحال ننوشتم و بسيار علاقمند هستم تا كتابي را با اسم (( سيستم مديريت محتوا - مامبو )) به چاپ برسه ...

من در جمع آوري مطالب - ترجمه و تاليف اين كتاب و يا كتابچه با كمال ميل آماده همكاري هستم و حتي اين را در غالب يك طرح پژوهشي هم ميتوانيم مطرح كنيم و به چاپ برسانيم ... در مورد حمايت هاي مالي يا معنوي و تبليغاتي هم من ميتوانم يك كارهايي بكنم جهت همكاري با تيم شما كه انشالله بعدا با آقاي احمدزاده هماهنگي ميكنم و به اطلاعتان ميرسانم ... حتي در مورد فضاي كاري و گسترش تيم و گسترش سيستم هم ميشود كارهاي جالبي كرد ...

به هر حال موفق باشين