-
ارسال مطلب در زمان خاص
با سلام
من یک متنی رو رو ارسال به آینده کردم
و قراراه فردا انتشار پیدا کنه ولی می خواستم زمان انتشار رو تغییر بدم قبل از این که صفحه به طور کامل لود بشه در بخش اطلاعات انتشار تاریخ رو عوض کردم و ذخیره رو قبل از لود کامل زدم حالا وقتی میرم داخلش اصلا اونو نمایش نمیده و کنار نام مطلب علامت یک قفل وجود داره و هر کاری می خوام بکنم که ویرایش بشه و بعد ذخیره اصلا انجام نمیشه حالا چیکار باید بکنم حتی نمیشه حذفش کرد خواهشا یکی کمکم کنه حداقل حذفش کنم دوباره بنویسم. :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-13-2008 04:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارسال مطلب در زمان خاص
از مدیریت سایت
سیستم ---> چک کلی رو بزنید تا قفل ها باز بشه و بعد هر کاری بخواهید می تونید انجام بدید ...
-
-
-
-
الان با یک مشکل دیگه مواجه شدم و اون اینکه وقتی می خوام مطلب جدید رو بنویسم ادیتورم به همان حالتی که نوشته قبلی رو زود ویرایش کرده بودم دچار شده (یعنی اصلا نمیشه با ادیتورهای ارسال کار کرد و برای ادامه مطلب هم اصلا ادیتور فعال نمیشه)
من کوکی ها رو از کامپیوترم پاک کردم حتی صفحه رو با زدن دکمه کنترا اف پنج دوباره لود کردم ولی همچنان نمی تونم داخل ارسال جدید مطلبی بنویسم یا یا از ادیتور استفاده کنم .
لطفا راهنمایی فرمایید.
-
-
آدرس سایت رو با www می زنید ؟ عکس بزارید
-
-
اینم از عکس
[img width=640 height=450]http://i1.tinypic.com/7yd5oud.jpg[/img]
-
-
[quote author=مجید link=topic=11033.msg58948#msg58948 date=1200235288]
آدرس سایت رو با www می زنید ؟
[/quote]
آدرس وب سایت شما در تنظیمات کلیه چی هستش؟
-
-
آدرس ورود به سایتم به شکا زیر هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در تنظیمات کلی به صورت زیر هست بدون www
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=30vil link=topic=11033.msg58980#msg58980 date=1200257549]
آدرس ورود به سایتم به شکا زیر هست
و در تنظیمات کلی به صورت زیر هست بدون www
[/quote]
در تنظیمات کلی به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تبدیل کردم درست شد
ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)