فرستادم
ممنون

فرستادم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
البته محمد جان من برات درست کردمولی منظور من فرستادن کامپوننت بود، سعی کنید برای افرادی که جزء تیم نیستن یوزر و پسورد نفرستید.
یه کامپوننت رو سایتت نصب کردم به اسم joomlaXplorer که توسط آقای رادمهر فارسی شده
این کامپوننت یادداشت های پیشرفته هم فایل fa_IR.php نداشت اصلا تو قسمت زبان هاش، من فایل english.php رو کپی کردم و به اسم persian.php گذاشتم، فعلا مشکل ارور ها حل شده. منتها زبان فارسی نیست
حتما یوزر و پسورد های ارسالی رو عوض کنید
این کامپوننت رو اگر برای من بفرستید ممنون میشم
یا علی علیه السلام
سلام.
ممنون.
مشکل عجیب این بود که فایل ها توی دایرکتوری اون کامپوننت نه اسمشون عوض میشه نه میشد فایلی آپلود کرد !
من خودم بعدا توسط joomlaXplorer که فایل رو آپلود کردم ! عجیبه که شد ! ممنون از بابت نصب اون. شدیدا به درد خورد .
الان هم کامپوننت فارسی دارم استفاده میکنم !
با میل فرستادم براتون کامپوننت رو.
یا حق .
سلام
به خاطر اینه که کامپوننت هایی که نصب میکنید، owner میشه مامبو(99)
حالا میخواید با یوزر خودتون (تو FTP) پاک کنید، خوب اون پرمیژن نداره دیگه
JoomlaXplorer هم چون کامپوننت مامبو هست، میشه گفت Owner اون فایل خونده میشه، پس میتونه فایل رو پاک کنه، Rename کنه و ...
بابت میل هم متشکرولی هنوز برای من نرسیده
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرستادی؟ اگر میشه اینجا لینک بده که همه بچه ها استفاده کنند، ممنون
یا علی علیه السلام
ممنون از توضیح.
اینم لینک دانلودشون. تو این دایرکتوری ریختم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط دوستان توجه داشته باشند که اول به صورت عادی نصب کنن. اگه دیدن تو مدیریت خطا میاد. فایل persian.php رو که جداگانه گذاشتم واسه دانلود رو کپی کنند تو دایرکتوری زیر.
/public_html/administrator/components/com_comments/language
اگر باز هم خطایی دیدن اسم فایل persian.php رو تغییر بدن به fa_IR.php
حالا مشکلی هم شد بیان کنین بگم چیکار کنین.
سلام
محمد جان فایل php رو اونجوری نمیشه گزاشت، باید zip کنیش
یا علی علیه السلام
علاقه مندی ها (Bookmarks)