-
آيا ضعف اصلي مامبو در استفاده از mysql است؟
سلام
چند وقتيه ذهنم مشغول اين شده كه آيا مامبو به درد استفاده در ساخت يك آرشيو ديجيتالي از اطلاعات هست در حدود ركورد هاي يك ترا بايتي و بيشتر. البته روي سخنم بيشتر به ديتا بيس مامبو برميگرده و اصلا به خود اسكريپت و پي اچ پي بودنش نيست؟
به عنوان مثال با يه سرچ كوچيك متوجه شدم كه اين ديتا بيس يعني mysql اصلا به درد همچين ركوردهايي نميخوره و براي ركوردهاي اينچنيني معمولا سايتهاي بزرگ مثل ياهو و گوگل ميرن سراغ oracle , sql و البته خيليها نظرشون اين بود كه با اينكه sql از mysql بهتره ولي بازم در خيلي از موارد كم مياره و اوراكل بهترينه براي يه همچين آرشيوي؟
البته اصلا قصد ندارم بگم مامبو به خاطر اينكه از اين ديتا بيس داره استفاده ميكنه بده بلكه براي بيشتر سايتهاي دنياخيلي خوب و كافيه .منظور من توي سايتهاي آرشيو كه معمولا توي هر كشوري چند تا بيشتر نيست در بعضي از كشورها هم اصلا نيست .
و همچنين توي بعضي از سايتهايي كه اگرچه الان mysql براشون كافيه چون تازه شروع كردن ولي براي چند سال ديگه به نظر مياد به مشكل بر ميخورن چون حجم اطلاعاتشون به زودي انقدر ميره بالا كه ديتابيسشون ميخوابه. اين نگراني موقعي بيشتر ميشه كه بعضيا ميگن كه ما اس كيو ال فقط به درد كارهاي با ديتا بيس چند گيگايي ميخوره كه اين حجم فقط براي چهار يا پنج سال يك سايت آرشيو ديجيتال و يا خبرگزاري هستش. البته اين مشكل هم توي هر كشوري مختص چند سايت بيشتر نيست كه اونم بيشتر خبرگزاريها رو شامل ميشه و توي كشور ما هم توي چند سال آينده گريبان خبرگزاريهاي خيلي بزرگ مثل فارس و مهر رو ميگيره . البته اگر از اين ديتا بيس استفاده كنن كه فكر ميكنم همينطوره.
البته من اصلا قصد قضاوت ندارم و اينو با سرچ خيلي كمي توي دو يا سه تا سايت متوجه شدم و توي اين سايت مطرح كردم چون بهترين جايي هست كه بچه هاي برنامه نويسه سايت مامبولرن و غيره حضور دارن و حتما اطلاعات جامعي ميتونن اينجا مطرح كنن كه به درد خيليا ميخوره.
سايتهايي كه من توش جستجو كردم اين چند تا بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-14-2008 03:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)