-
هم تشکر هم سوال
با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا اساتید این سایت بسیار عالی...
خیلی از سایت پر محتوا و قوی شما ممنونم و امید بهروزی هر چه بیشتر را برا همتون دارم.
یک سوالی هم داشتم که ممنون میشم حل کنید.
خدمتتون عرض کنم من میخوام Copy right پایین صفحه رو عوض کنم منظورم همون چند خطی که معمولا اونایی که یه سایتیو طراحی میکنن میزنن مثل شما که زدین
MamboLearn © 2006 - All Rights Reserved
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم..
همون یه یا دو خطی که میگن طراحی توسط این شرکت یا سایت شده و آدرس رو لینک میکنن تو اسم سایتشون مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2008 03:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : هم تشکر هم سوال
سلام
اگه منظورتون کپی رایتی هست که توسط مامبو نشون داده میشه اون رو از طریق فایل include/footer.php ویرایش کنید.
بقیه ی کپی رایت ها از قالب هستند . اون رو در index.php قالب پیدا کنید و ویرایش کنید.
-
-
نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم غیر از اینکه بخوام دعاتون کنم...
من footer رو پیدا کردم و دیدم اونجاست
فقط میخوام لطف کنید بگید که این فایل index.php کدومش منظورتونه؟ تو کدوم پوشه هست.
ازینکه با این سایت و شماها آشنا شدم خیلی خوشحالم.
-
-
سلام
index.php که تو پوشه قالب سایتتون هست، یعنی تو مسیر: /templates/yourtemplate
یا علی علیه السلام
-
-
سلام مجدد
من تونستم footer.php رو تغییر بدم ولی تو صفحه administrator که میرم تغییر رو نشون نمیده فقط تو صفحه اصلی مامبو 4.6.2 که نصب کردم میاد.
index.php تو پوشه مورد نظر templates/mambo4.6.2 هم رفتتم و پیدا کردم ولی متنی که تو صفحه هست رو پیدا نکردم.
تو صفحه اصلی اینو نوشته...
خط اول
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License
خط دوم
Developed By Hichkas
که تونستم تو Footer.php جای مامبو لرن کلمه Hichkas رو بزارم.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ولی تو http://127.0.0.1/administrator که میرم هیچ تغییری نکرده اینارو نوشته
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.
Developed By Mambolearn Group
خیلی به همتون زحمت دادم ایشالله جبران کنم...
یا علی مدد
-
-
لطفا پیگیری موضوع خود را از اینجا نمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ارسال نمودن سوال خود در چند جا خودداری نمایید
قوانین انجمن را نیز مطالعه نمایید
-
-
عذر میخوام
شما که یک تغییر ساده ی فوتر مامبو رو هم بلد نیستید چطور به خودتون حق میدید که زیر سایت بنویسید: Developed By Hichkas !
شما مامبو رو توسعه دادید که اینو نوشتین ؟!
-
-
با سلام و خسته نباشید...
دوست عزیز من منظوری نداشتم که سوال رو دوجا مطرح کردم اشتباه بود که میخواستم پاک کنم گفتم درست نیست.
بعد دوست عزیز من یه مبتدی هستم و خجالت هم نمیکشم که بخوام بگم مبتدی هستم همه ما یروزی از صفر شروع کردیم تا اینکه به این مفاهیم برسیم درسته؟
حالا همون ویرایش کردن از نظر شما ساده ولی برا کسیکه این کارو نکرده مبهم و گنگ،
پس فکر نکنین که همه مثل خوتون توانا هستن و وارد در غیر اینصورت کسی اینجا نمی آمد و سوال و جوابی رو مطرح نمیکرد،
یاد دادن علم کاریه که ثواب خیلی زیادی داره پس از هم دریغ نکنیم...(میبخشید قصد موعظه نداشتم فقط قصد ، اطلاع بود.)
-
-
سلام
Developed By Hichkas
این رو معنا کنید، بعد ببینید درسته یا دروغ حساب میاد؟ بعد ببینید آیا دروغ نوشتن گناه کبیره هست یا نه؟!
در مورد علم! نه هر علمی، نه هر جایی، نه به هر کسی، لطفا احادیث رو دقیق تر مطالعه کنید، هر چیزی که آدم بلد باشه رو تو احادیث نمیگن علم
اگر هم از احادیث برداشت نکردید که خوب ... صحبتی نداریم، چون دینتون رو از جای دیگه گرفتید
اگر میخواید فوتر مامبو رو عوض کنید، یا پاک کنید، ولی یه چی بگو بگنجه!!!
یا علی
-
-
شما اشتباه متوجه میشین بعد میایین آدم رو بی جهت محکوم میکنی !!
اون حدیث هم درسته خواستی یه سر به نهج البلاغه بزن تا ببینی..
Developed by Hichkas فکر میکنی کجا میتونم اینو بزنم وقتی که طراحی کردن رو خوب بلد نیستم؟
من دنبال تظاهر نیستم،
فقط خواستم یاد بگیرم که میبینم با اینکه سایت خوبیه ولی یسری از مدیران مثل شما با ما مبتدیا مشکل داری؟!
خودم یاد گرفتم فهمیدم که چجوری درست میشه،
یه چیزیو هم خوب یاد گرفتم که به هر کسی احترام نزارم و با هر کسی صحبتی حالا اطلاعات شده یا چیزه دیگه نزنم.
ممنونم
این تاپیک رو هم مدیریت محترم سایت لطفا پاک کنه تا بعضی از شماها اینجوری یکه تازی نکنه.
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)