با سلام وعرض تسلیت به مناسبت تاسوعا وعاشورای حسینی چگونه باید مامبو تنظیم شده ومامبویی که می خواهم سایت باشد را به روی هاست انتقال دهم درصورتی که باید به صورت فایل زیپ باشد باتشکر

با سلام وعرض تسلیت به مناسبت تاسوعا وعاشورای حسینی چگونه باید مامبو تنظیم شده ومامبویی که می خواهم سایت باشد را به روی هاست انتقال دهم درصورتی که باید به صورت فایل زیپ باشد باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر کنترل پنلت cpanel هست، گزینه Extract داره
اگر نیست، یا میتونی فایل ها رو با FTP آپ کنی، یا اینکه یه اسکریپتی چیزی گیر بیاری که اکسترکت کنه
یا علی علیه السلام
با تشکر از جواب دوست عزیز ولی مشکل من در این رابطه نیست بلکه چگونه سایتی را که با سلیقه خودم تنظیم کرده ام را به سرور بفرستم در صورتی که فولدر نصب مامبو را خالی کرده ام
سلام
عزاداریا قبول
من متوجه نشدم: در صورتی که فولدر نصب مامبو رو خالی کردید یعنی چی؟
ولی روش کلی اینه: همه ی فایل ها رو انتقال میدید به سرور، دیتابیس رو هم همینطور(export. import) آموزشش موجوده، کمی جستجو کنید
بعد فایل configuration رو ادیت کنید
یا علی علیه السلام
اسلام ممنون مشکل من دقیقا همینه که فرمودید یعنی باید دوباره فایل مامبو رو زیپ کنم با تمام تغیراتی که انجام دادم وبفرستم روی هاستم ولی دیگه مراحل نصبش اجرا نمی شه مثل بار اول که رو لوکال بود در مورد دیتابیسش نیز نمی دونم این دیتابیس ایجاد شده بروی لوکال من چطوری باید به سرور منتقل بشه اخه اولین بار دارم این کارو انجام می دم شرمنده فکر کنم قبلا اموزش داده شده در همین سایت چون این مشکل هر کسیه که اویل بار می خواهد آپلود رو انجام بده اگر آدرسی از اون آموزش هم داشته باشی من زیاد مزاحم شما نمی شوم باتشکر
سلام
این رو مطالعه کن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطف کن قبل از سوال پرسیدن یه سرچکی تو سایت بزنخیلی وقت ها جواب ها پیدا میشه
بی زحمت یه بار دیگه هم اینجا رو مطالعه کن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی علیه السلام
با سلام از راهنمایی شما متشکرم در ضمن بنده نیز به این موضوع که حتما قبلا این آموزش داده شده بود اشاره کرده بودم وخود این مطلب را می دانستم که نباید سوال تکراری بپرسم که شما نیز با صبوری به برادر کوچکتر خود پاسخ دادید به هر حال ممنون خدا توفیق بیشتر به شما بدهد
علاقه مندی ها (Bookmarks)