سلام من میخوام از این کامپوننت استفاده کنم سرچ هم کردم ولی چیز درست حسابی پیدا نکردم من هرچی گشتم چیزی در مورد دانلود ندیدم پس چطوری باید یه فایل رو بذاریم واسه انلود از کجا باید آپلودش کنم و براش سطح درسرسی بذارم ؟

سلام من میخوام از این کامپوننت استفاده کنم سرچ هم کردم ولی چیز درست حسابی پیدا نکردم من هرچی گشتم چیزی در مورد دانلود ندیدم پس چطوری باید یه فایل رو بذاریم واسه انلود از کجا باید آپلودش کنم و براش سطح درسرسی بذارم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Download Plugin.
The SOBI2 Download Plugin extends SOBI2 to a document management and download system.
It allows adding an unlimited number of files to every entry.
The number of allowed files for an entry, the maximum file size and the allowed extensions are adjustable in the back-end.
For every uploaded file a license can be assigned which has to be confirmed if the user wants to download this file.
The list of files for an entry can be displayed in the details view and/or in the category view.
یا علی
جناب فیروزمندان سلام . ممنون که آدرس دانلود رو دادید ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه و یه عالمه ارور میده.
چه خطایی ؟
رو چه نسخه ای نصب کردید ؟ نسخه ی این کامپوننت چند بود؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)