سلام
ببخشيد من يه موقعيت ماژول با نام user9 تو صفحه index فراخواني كردم. حالا چطور بايد اين ماژول را راست به چپ كنم.
( لطفا تمام كدي رو كه بايد در css بنويسم ، بفرمايين )
ممنون

سلام
ببخشيد من يه موقعيت ماژول با نام user9 تو صفحه index فراخواني كردم. حالا چطور بايد اين ماژول را راست به چپ كنم.
( لطفا تمام كدي رو كه بايد در css بنويسم ، بفرمايين )
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
خوب شما آموزش های CSS رو نخوندید؟
آدرس سایت رو بدید لطفا تا ببینیم از چه کلاسی داره میخونه...
قاعدش اینه که اگر moduletable td رو راست چین کنی: direction=rtl و text-align=right حل بشه
حالا باید دید چه جوریه؟
یا علی علیه السلام
الان روي لوكال دارم تست مي كنم. تصوير زير رو نگاه كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ميخوام موقعيت user9 راست چين باشه ، ولي هر كاري ميكنم نميشه. دوتا فايلهاش گذاشتم .
نمي دونم چرا اين قضيه كلاس ماژول برام قابل درك نيست >
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه لطف كنيد يه توضيح كامل بديد خيلي عالي ميشه
ممنون
سلام
عکس ها همشون از دم *****ه
کلاس ماژول هم چیز پیچیدا ای نیست
این ماژول ها از 3 تا چیز اگر اشتباه نکنم پیروی میکنند->
moduletable
moduletable th
moduletable td
حالا، اول اول اول، یه ماژول میاد، از moduletable میپرسه که من چه ریختی باشم؟!
اون بهش میگه مثلا باید border=1 باشی و width=300 باشه
میگه باشه، بعد میاد به moduletable th میگه من مو های سرم چه شکلی باشه بهتره؟(یعنی module header اونجایی که اسم ماژول هست) اون میگه که مثلا فونتش 14 باشه، bold باشه، رنگش هم بنفش باشه!!!
میگه باشه و میاد سر وقت moduletable td میگه عزیز من نمیدونم چه لباسی بپوشم؟ (یعنی اون چیزایی که تو خوب module نوشته میشه)
میگه مثلا فونتش بهتره 12 باشه و رنگش مشکی باشه و از چپ به راست باشه
میگه خوب مرسی، بعد این قیافه رو به خودش میگیره و ... میاد رو صفحه ی شما میشینه
ببخشید اگر یه مقدار این داستان طولانی شد، امیدوارم منظور رو متوجه شده باشید
یا علی علیه السلام
اي قربونت ، مارو از اين حالت كنگي در آوردي
فقط الان يك سوال هست .
- تو فايل css چطور بايد يك كلاس رو براي يك موقيعت معرفي كنيم؟
مثلا براي user9 بايد چي بنويسيم
آيا user9.moduletable درسته ؟
بازم ممنون
سلام
ابتدا در قسمت تنظيمات ماژول ، در قسمت " پسوند کلاس ماژول " اضافه كنيد : user9
اين كد را در css قالبتون بزاريد.
تغييراتي رو مثل راست چين و چپ چين و... روي كدهاي بالا انجام بديدکد:#user9 { padding: 0px 0px 3px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; direction: rtl; text-align: right; } #user9 table.moduletable { width: 258px; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 3px 0px 0px 0px; direction: rtl; text-align: right; background-color: #FFFFFF; } #user9 table.moduletable th { } #user9 table.moduletable td { font-size: 11px; padding: 0px 2px 0px 2px; margin: 0px 0px 0px 0px; direction: rtl; text-align: justify; } #user9 table.moduletable li a:link { color: #000000; text-decoration: none; font-weight: normal; } #user9 table.moduletable li a:hover { color: #DC143C; text-decoration: none; } #user9 table.moduletable li { list-style: square inside; padding-right: 4px; }
علاقه مندی ها (Bookmarks)