-
مامبولرن با drupal
با سلام.
یکی از cms های برتر دنیا drupal هستش.
اول یک سوال : میشه یکم مامبو رو با دروپال مقایسه کنید ؟
پیشنهاد اول : مامبولرن میتونه روی این سیستم کار کنه. خیلی هم ارزشش رو داره. شاید بگید وقت و زمان ندارین. اما خوب مامبولرن با گسترش تیمش میتونه این مشکل رو حل کنه. (پیشنهاد 2)
دومین پیشنهاد من : به نظر من تیم مامبولرن خیلی از نظر اعضاش خودگیر شده. یعنی محدود شده به اعضای خودش. چرا عضو جدید نمیگیره ؟ مطمئنا کسانی هستند که علاقه دارند تو این تیم فعالیت کنند و تواناییش رو هم دارن. آیا راهی برای این ها نیست که وارد مامبولرن بشن ؟! به نظر من بهتره جوری بشه که اونا هم بیان. شاید جواب بدین که فعالیت هرکسی میتونه بکنه به صورت کمک در فارسی سازی و .... . اما عضو رسمی کجا و همکاری کجا ؟
یا من اشتباه میکنم ؟
ببخشید یکم ضعف ادبی داشت و قاطی پاطی بود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2008 09:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
پاسخ : مامبولرن با drupal
راهی هست برای عضویت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
من یه خورده با دروپال کار کردم، خیلی سریعه ولی مثل مامبو و جوملا و اینا اصلا گرافیکی نیست یعنی اصلا آیکن و اینا توش نیست همش متنه، مثلا به جای اینکه دکمه ای به نام ورود داشته باشه نوشته از اینجا میتوانید وارد شوید و باید روی متنش کلیک کنی، یه خورده هم عجیب غریبه، مثلا کاربر میتونه توش یه کارایی بکنه که یه جوریه، در کل من که نفهمیدم چجوریه، اگر شما فهمیدید به ما هم بگید
-
-
در مورد دروپال نظر مدیران محترم چیست؟
-
-
سلام
خب من چون از مامبو و جوملا استفاده کرده ام اینجا به بعضی تفاوت ها با دروپال اشاره می کنم.
البته چیزایی که می گم مال جوملا یا مامبو جدید نیست.
بیس جوملا یا مامبو با utf8 نبود و در فارسی کردن مشکلاتی داشت ولی درد روپال تموم قسمت ها از اساس بر روی فرمت utf8 نوشته شده.
دو زبانه کردن سایت در جوملا و مامبو و با استفاده از هک های زیاد باز هم بسیار مشکل بود ولی دروپال سیستم چند زبانگی رو در هسته ی خودش داره و براحتی انجام می ده
مضیت دوم دروپال سبکی و قابل ایندکس شدن بسیار بالاتر نسبت به مامبو و جوملا هست.
البته جوملا و مامبو از لحاض اینترفیس گرافیکی مدریت بهتر از دروپال هستند .
ایجاد مولتی سایت با دروپال با اشتراک همه ی دیتابیس یا قسمتی از اون مثل آب خوردن هست.
و خیلی چیزهایی دیگر که فرصت ادامه رو نداشتم
سایت پشتیبانی دروپال هم راه اندازی شده اگر مایل به همکاری هستید همونجا بیان کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)