با سلام
من براي آخرين اخبار سايت از mod_article_thumbnails استفاده مي كنم. بطور پيشفرض تاريخ رو زير هر موضوع جديد نمايش ميده اما من ميخوام كه تاريخ ارسال روبروي هر موضوع نمايش داده بشه. چيكار بايد بكنم؟ اين تغيير بايد توي فايل php باشه يا css؟

با سلام
من براي آخرين اخبار سايت از mod_article_thumbnails استفاده مي كنم. بطور پيشفرض تاريخ رو زير هر موضوع جديد نمايش ميده اما من ميخوام كه تاريخ ارسال روبروي هر موضوع نمايش داده بشه. چيكار بايد بكنم؟ اين تغيير بايد توي فايل php باشه يا css؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
قاعدتا باید تو کد هاش تغییر بدید که یه مقدار html باید بلد باشیدچیز خاصی نیست
یا علی علیه السلام
سلام دوستان عزیز
دوستان عزیز من هم یه مشکل کوچولو با این ماژول دارم و اون اینکه این ماژول عناوین اخبار رو زیر عکس نشون میده و من میخوام این ماژول عناوینو روبرروی عکس نشون بده همانند عکس زیر لطفا راهنمایی ام کنید در قسمت آپشن هم فقط دو گزینه بالا و پایین هست. که با انتخاب اول عناوین در بالای عکس و با انتخاب گزینه دوم عناوینو زیر عکس نشون میده.
لطفا اگه ممکنه راهنمایی ام کنید.
ممنون
سلام
باید تو کد هاش تغییر داده بشه دیگهاگر بلدی که بسم الله، اگر هم نه که بچه های تیم هستند
![]()
یا علی علیه السلام
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=11598.msg61938#msg61938 date=1202639550]
سلام
باید تو کد هاش تغییر داده بشه دیگهاگر بلدی که بسم الله، اگر هم نه که بچه های تیم هستند
![]()
یا علی علیه السلام
[/quote]
سلام
منظورتون توی کدهای فایل mod_article_thumbnails.php هست؟ توی شاخه ماژول؟
همه دستورات php هستن !!
اره ، توي كدهاي php !
خب ديگه ، مگه بايد چيز ديگه اي به غير از php باشه ؟
سلام
آخه نوشته بودن دستورات html هست.!
html و php با هم هستن.
شما اصلا فايل رو باز كرديد ؟
چك كرديد ؟
![]()
حالا چرا مي زنين
فايل رو هم باز كرده بودم اما فكر مي كنم قسمتي كه زمان رو نشون ميده در خط زير هست:
اما من دستور htm پيدا نكردم كه بتونم اونو تغيير بدم و php هم بلد نيستم :-[کد:$article_thumb_show_date = intval( $params->get( 'article_thumb_show_date', 0 ) );
لطفا بفرمائيد كدوم قسمتش رو و به چي تغيير بدم تا تاريخ روبروي نوشته نمايش داده بشه.
موارد مرتبط به برنامه نویسی در این انجمن پاسخ داده نمیشه دوست عزیز
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=11598.msg61938#msg61938 date=1202639550]
سلام
![]()
یا علی علیه السلام
[/quote]
علاقه مندی ها (Bookmarks)