سلام به اهالی مامبو
سایت من بالا میاد. یعنی همون offline message میاد. ولی وقتی میرم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صفحه سفید میشه
ایراد چیه ؟

سلام به اهالی مامبو
سایت من بالا میاد. یعنی همون offline message میاد. ولی وقتی میرم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صفحه سفید میشه
ایراد چیه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فایل configuration.php و محتویات اون رو چک کنید .
ممکن هست این فایل وجود نداشته باشه و یا این فایل خالی باشه .
یا علی
هم فایل موجوده و هم محتویاتش.
من حواسم نبود که از سایت بک آپ بگیرم. یعنی راستش رو بخواین بلد نبودم این کار رو بکنم.
حالا چیکار کنم. یعنی همه پرید ؟
دوست عزیز
به احتمال زیاد شما در فایل کانفیگوریشن نام یا یوزر نیم و پسورد دیتا بیس رو اشتباه وارد کردید.
این فایل رو باز کنید و ببینید این مشخصات درست هستند یا خیر.
همه چیز درسته
من فقط ارتقا دادم
کار دیگه ای نکردم
مشکل من اینه که اصلا توی قسمت login بخش مدیریت نمی ره که بخوام یوزر و پسورد بدم.
الان باید پیکار کنم
دو احتمال هست.
۱- همونظور که آقای احمد زاده گفتن شما از ورژن دیگه ای که ما کار نکردیم استفاده میکردید و میبایست اون رو به 4.5.3h ارتفا بدید و بعد به 4.5.3hp.
۲- احتمالا پرمیشن فایلها قابل ویرایش نبوده . رو درست جایگزین نکردی.
برای حل مشکل:
۱- از همین وضعیت بک آپ بگیرید که بد تر نشه.
۲- فایلهای مامبویی رو که قبلا سایت شما با اون درست کار میکرده جایگزین فایلهای فعلی بکنید - توجه داشته باشید که شاخه های IMAGE و .... رو که مربوط به عکسهای شما هستند و یا به مامبو ربطی ندارند جایگزین نکنید. و فایلهایی رو که قراره جایگزین بشن قابل ویرایش کنید.
۳- بعد از این مراحل اگر مشکل حل شد و به ورژن قبلی برگشتید سریع یع بک آپ بگیرید.
۴- حالا به ورژن 4.5.3h ارتقا بدید که آموزش و پچهای اون در سایت موجوده.
۵- بعد از ارتقا به 4.5.3h نوبت ارتقا به ورژن 4.5.3hp هست.
اگر این مراحل رو درست پیگیری کنید مشکل حل میشه.
و پس از این هم مشکلی بابت ارتقا نخواهید داشت.
توجه داشته باشید که اکگر هم زمان با اعلام ما نشخه های به روز رو دانلود و نصب کنید هرگز مشکلی نخواهید داشت.
ببخشید آقا سیامک مگه الآن چند تا تیم دارن بصورت موازی مامبو رو ترجمه میکنن؟ مگه الآن فقط مامبو لرن نماينده اینکار نیست؟
در حال حاضر تنها نماینده رسمی و مورد تایید میرو اینترنشنال مامبو لرن هست.
ولی تیمهایی به صورت غیر رسمی و برای بد نام کردن مامبو نسخه های مشکل دار و تخریب شده رو برای دانلود در سایتهای خودشون قرار میدن و کاربران رو دچار مشکل میکنن.
مرجع مورد تایید برای کاربران فقط مامبو لرن هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)