-
راهنمایی در قالب Clean Green
من قالب Clean Green روی دریافت کردم و دو تا ایراد دیدم و خواستم راهنماییم کنید؟
1 - در زمانیکه قسمت Left قالب فعال باشد مطالب در کل فضای دیگر جای میگیرد اما وقتی که قمست Right فعال شود قمست left همچنان خال می ماند و مطالب ستون وسط فضای خالی را پر نمی کند؟
2 - قمست مربوط به بنر ندارد ، حالا اگر بخواهیم بنر را در قمست بالای مطالب و زیر Header قرارا دهیم با چه کار کنیم؟.
لطفا راهنماییم کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-29-2006 04:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: راهنمایی در قالب Clean Green
سلام
1- اگر ممکنه سوالتون رو روی تصویر توضیح بدین . متاسفانه منظور شما رو متوجه نشدم 
2- برای این منظور در محل مورد نظرتون یک table و یا cell ایجاد کنید و کد
کد:
<?php mosLoadModules ('banner'); ?>
رو در اون قرار بدین . سپس موقعیت ماژول بنر رو در banner ست کنید .
یا علی
-
-
زمانیکه منوی اصلی یا هر ماژولی برای قسمت چپ قالب تعریف شود با شرط اینکه در قمست راست قالب ماژولی نباشد قسمت مزبور به قسمت وسط قالب (متن یا محتوا) به این قسمت اضافه می شود اما زمانیکه ماژولی را برای راست قالب قرار می دهم با اینکه ماژولی برای قسمت چپ تعریف شده نیست اما فضای آن به متن یا همان قسمت وسط قالب اضافه نمی شود و خالی می ماند.
-
-
من فكر كنم هر دو ماژول راست و Body تو يك تيبل بيدن كه اينجوري ميشه. بايد سمت راست قالب يك تيبل اضافه كني و بعد ماژول سمت راست رو تو اون تيبل قرار بدي تا اينجوري نشه. ???
-
-
متاسفانه منم متوجه سوال نشدم اگر جواب Black prince که زحمتش رو کشیدن مشکلتون رو حل کرد که خداروشکر
در غیر این صورت همین طور که آقای فیروزمندان گفتن یه عکس بزارید تا ببینم چه طوره مشکل شما
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)