-
کمک در مورد نصب کامپوننت php shop
با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص جناب فیروزمندان عزیز من وقتی کامپوننت Mambo php shop رو نصب میکنم هیچ چیز رو نمی بینم حتی sample هایی که با خود کامپوننت میاد آدرس سایت رو اینجا میذارم اگه میشه یه نگاهی به فروشگاهش بندازید: http://www.faraborder.byethost24.com من ماژولهای زیادی برای Mambo php shop نصب کردم ولی کمکی نکرد.
سئوال دوم آیا امکان نصب مامبو و کامپوننت php shop در کنار یک سایت تمام فلش هست؟ من میخوام Frontend کاملا فلش باشه فقط وقتی روی اجناس کلیک میشه وارد صفحه فروشگاه Mambo php shop بشه البته من برای نسخه انگلیسی از VirtueMart استفاده میکنم. اینم آدرس سایت فلش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشگل سوم اینکه وقتی VirtueMart رو حتی رو مامبو انگلیسی نصب میکنم این error رو میده میگه که فایل XML یافت نشد. ولی تو خود سایتشون یک پکیج Joomla Ecommerce edition برای دانلود گذاشتن که کار میکنه....
اینم آدرس سایتشون: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با تشکر از همه دوستان.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-29-2006 05:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)