سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: چه راهی برای انتخاب راهکار پيشنهاد می کنيد؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

چه راهی برای انتخاب راهکار پيشنهاد می کنيد؟

دوستان عزیز سلام

متاسفانه یا خوشبختانه! مدتی نبودم. غرض از حضور مجدد هم اینه که کلا میخام سایتم (ahmadzadeh.ir) رو از نو ایجاد کنم اما ....
    مامبو کلا سیستم جالب جذاب ایمن و دلچسبی هست اما گویا من نمیتونم باهاش کنار بیام! حتی تو این مدت به این فکر افتادم که به سیستم هایی مثل Pars Design یا Douran Portal یا حتی High CMS مهاجرت کنم اما خب همیشه راهی برای موندن هست. اگر نمیتونم با مامبو کنار بیام مسلما ایراد از منه نه مامبو (فکر نکنم هزاران سايت مطمئن و معروفی که با مامبو کار میکنن مشکل داشته باشن). خواسته هامو از سایتی که میخام مینویسم. اگر دوستان راهکاری میشناسن که میشه مامبو رو بر اساس اون کاستمايز کرد خوشحال میشم روش رو برام تشریح کنند. لازم به يادآوریه که اصل غير رايگان بودن برخی از خدمات رو خوب میفهمم پس برای کار خوب پول خوب هم میدم.

• [li]بهره گيری از PHP و MySQL (ترجيحا + SQL Server)[/li]
      [li]امنيت، سرعت و عملکرد مناسب در هر شرايط[/li]
      [li]بهره گيری از AJAX (یه نمونه جالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست)[/li]
      [li]امکان ايجاد قالب کامل (منو جاوا و ......) من تا حالا بجز قالب های تبدیل شده ندیدم![/li]
      [li]پايداری !!! مهمترین نکته، پدرم دراومده بخدا! یه نسخه جدید نصب میکنم کامپوننت قبلی از کار می افته تا نسخه هماهنگ با اون هم بیاد یه قسمت کارم لنگ میمونه[/li]
      [li]چند زبانه بودن سایت بدون نصب دو سیستم همزمان (يک DB و يک پنل مدیریتی) - نتيجه این مورد خیییلی برام مهمه، میخام سرکاری نباشه واقعا درست کار کنه مثلا : index.php?lanf=fa برای قسمت فارسی و index.php?lang=en برای قسمت انگليسی و میخام این کار اصولی انجام بشه[/li]
      [li]اگر برنامه غیر open source داخلش هست حتما سورسش باز باشه! [s]ZEND[/s][/li]
      [li]امکانات :: نقشه سايت - تماس حرفه ای - PDF فارسی (گویا تیم میترا انجام دادن) - تاریخ و ترجمه فارسی - امکان اسال و چاپ - تبلیغ سايت - تبلیغات - مدیریت نامحدود صفحه و منو - فروشگاه آنلاین + پرداخت سامان - گالری تصاویر حرفه ای - وبلاگ (کامل :: آرشیو موضوعی و تاریخی - کامنت گیری و ...) - استفاده از CATCHA در تمامی ارسال های کاربر - ویرایشگر WYSIWYG - گزارش گیری حرفه ای جهت مدیر - امکان تعریف کاربر و صفحات مختص وی (فقط وی ببیند) - امکان مدیریت دانلود - فرم ساز حرفه ای- امکان استفاده از چند قالب همزمان - جملات تصادفی و متحرک - خروجی و ورودی RSS - نظر سنجی - جستجوی حرفه ای و ....[/li]
      [li]حداقل یک سال بدون دنگ و فنگ کار کنه، اصل بروز رسانی قابل پطش بینی نیست اما باور کنید کار هر روز هم نیست![/li]
      [li]از لحاظ قالب با مرورگر های مختلف مشکل نداشته باشه[/li]
      [li]سرعت، سرعت، سر..................... . . . . . . . . !![/li]
      [li]قیمتش قابل تحمل باشه !![/li]

درک میکنم که ممکنه خیلی از امکانات فوق جزو ابتدایی ترین بخش های مامبو باشند اما من بدنبال کمبود ها هستم. من خودم هم برنامه نویسی وب میکنم (البته بعنوان تخصص دوم!!) اما نمیخام سایتم جزو تجربه های یه ناشی! باشه، هرچی نباشه سایتم هویت مجازی منه ..... الآن سایتم چند تکه ست هر کدام هم از یه نوع، در واقع ترکیبی از Mambo (2) - WP - WX Blog که اصلا چیز جالبی نیست !!

منتظر جواب دوستان گلم هستم ...........

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : چه راهی برای انتخاب راهکار پيشنهاد می کنيد؟

تمام امكانات فوق در مامبو وجود داره. اگر يادت باشه قبلا كه مشكل داشتي بهت نشون دادم مشكلت از كجاست.
    توصيه ميكنم با چيزي كار كني كه بهش اعتماد داري. چون اگر مامبو بهترين سيستم منظومه شمسي هم شناخته بشه ولي تو قبولش نداشته باشي نميتوني باهاش كار كني.
    مامبو يكي از استيبل ترين و كم مشكل ترين سيستمها هست. اگر:
    هاستينگ مناسب
    اطلاعات ابتدايي كار با سيستم
    رعايت نكات كاربري
    رعايت نكات امنيتي
    صرف وقت و انرژي لازم.

در صورتي كه نميخاهي يا نميتوني اين كارها رو انجام بدي ميتوني خدمات حرفه اي و تجاري از سيستمهاي پولي مثل آريا نيك استفاده كني. چون پول پرداخت ميكني ميتوني در ازاش خدمات بگيري. ولي خوب بايد پولش هم پرداخت كني

سیامک جان ممنو از توجهت، اما
    1- من کاملا به مامبو اعتماد دارم،
    2- سیستم های آریانیک تقریبا از لحاظ کیفیت نزدیک صفر هست، يک صدم مامبو هم ممکنه نباشه،
    3- هدف کلی من از زدن این پست پزدا کردن یه راهکار براساس مامبو بود و بس.

بازم ممنونم از جوابت.

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : چه راهی برای انتخاب راهکار پيشنهاد م

سلام جواد جان
    توضيحات كلي در اين مورد كه احتياج به چندين جلسه حضوري داره و از اين طربق (تاپيك و ...) نميشه به نتيجه اي محسوس دست يافت اما :

اصل سوالت :

اگر دوستان راهکاری میشناسن که میشه مامبو رو بر اساس اون کاستمايز کرد خوشحال میشم

و جوابش ( با در نظر گرفتن اينكه شما برنامه نويس وب هستيد ، از نظر كار با سيستم و نكات امنيتي در سطح قابل قبولي از معلومات قرار داري ) :

صرف وقت و انرژي لازم و محيا بودن امكانات و  ...

يا علي

جلسه هم میام! فقط بدونم به چیزی که میخام میرسم.
    من خودم هم میتونم تمامی موارد فوق رو ایجاد کنم اما مطمئنا یکپارچه، بررسی شده و ایمن مثل مامبو نخواهد بود. هدف من داشتن تمام امکانات + اطمینان از عملکرد صحیح هست.

دوستان من هنوز منتظر جوابم، مخصوصا از طرف دوستان متخصص در اين زمينه ....

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ببين آخه به طور كلي نميشه چيزي گفت! چون من خودم تا حالا با مامبو حتا به يك مشكل هم بر نخوردم! اون چيزهايي كه مد نظرت هست و فكر ميكني ايجاد مشكل ميكنه بيان كن تا در موردش صحبت كنيم.
    جزئي و دقيق.

نگاه کن سیامک جان، من امکاناتی رو که بالا ذکر کردم رو میخام. آیا با مامبو میتونم بهشون برسم؟

ای بابا !!

اینجا اینهمه تئوریسین و ایده پرداز داریم. یکی نیست یه جواب بده؟ حتی حاضرم با info@mambolearn هم تماس بگیرم.... فقط خواهشا جواب بدین!

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : چه راهی برای انتخاب راهکار پيشنهاد م

مستر جواد !
    اگر تصميم قطعي داري در اين مورد ،‌ مستقيم با info تماس بگير تا برآورد هزينه بشه.
    در ضمن مطمئن باش كه اين چيزايي كه ميخواي رو ، خودت با كمي وقت گذاشتن ميتوني پياده كني... "من خودم هم برنامه نویسی وب میکنم (البته بعنوان تخصص دوم!!) اما نمیخام سایتم جزو تجربه های یه ناشی! باشه، هرچی نباشه سایتم هویت مجازی منه ....."

برآورد هزينش هم صفراش (0) شش تايي ميشه‌آاااااا.... :-"

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)