سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: مامبو یا جوملا

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : مامبو یا جوملا

نظر بنده اين هست كه اگر محيط فعاليت شما انگليسي هست قطعا از جوملا استفاده كنيم بهتره چون الان پشتيباني بهتره توي دنيا از اون ميشه و كامپوننت ها و ... زيادي براش اومده كه خودش امكانات بسيار زيادي را به جوملا اضافه ميكنه اما اگه يكم واقع بينانه تر باشيم ميبينيم كه ما همه نياز به پشتيباني داريم !!! پشتيباني كه براي جوملاي فارسي وجود نداره در حال حاضر ( در حالي كه خود تيم مامبولرن ميتونستند اين كار را انجام بدند ) براي همين بهترين كار در ايران استفاده از مامبو فارسي هست .

اما دليل اينكه چرا مامبو به اندازه جوملا الان در دنيا ساپورت نميشه را نميدونم و دوست دارم از دوستان اينجا جويا بشم .

ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

خب این دیگه احتیاجی به توضیح نداره که امکانات جوملا بسیار بیشتر از مامبو هست ( بسته های نصب شونده اضافه )
    ببخشید،شما میفرمائید که طبق زمان بندی Road map مامبو منتشر خواهد شد، ولی من زمان بندیی در Road map مامبو ندیدم، تنها مراحل نوشته شده، بدون تاریخ
    Road map جوملا هم که به انتشار نسخه 1.5 منتهی میشه، کسی اطلاع داره بعدش قراره چه اتفاقی بیفته؟
    در حال حاظر با تغییر اندکی قالب های جوملا روی مامبو کار میکنن، ولی قالب های جوملا 1.5 به هیچ وجه با مامبو هماهنگ نیستن، آیا در نسخه های بعدی مامبو هماهنگیی بین مامبو و قالب های جوملا وجود خواهد داشت؟
    آیا در نسخه های بعدی مامبو امکان این به وجود خواهد آمد که اضافه شونده های جوملا نیز مانند قالب ها با تغییری اندک و یا بدون تغییر روی مامبو کار کنن؟
    آیا تیم مامبو برنامه ای برای اضافه کردن قالب ها و اضافه شونده ها برای مامبو و رقابت با نرم افزارهای مدیریت محتوای دیگه داره؟
    آیا قرار هست شاهد تغییر و تحول در تیم طراحی گرافیکی مامبو باشیم؟ ( این قسمت نصبت به جوملا خیلی ضعیف عمل کرده )
    با توجه به اینکه تیم فارسی مامبو یکی از فعالترین تیم های دنیا در این زمینه هست آیا قرار هست مامبو هم مثل جوملا امکان ترجمه آسان به زبان های مختلف رو در بخش های کاربری و مدیرت خودش قرار بده، مخصوصا برای زبان های راست به چپ مثل فارسی؟ ( در جوملا با یه تغییر بسیار کوچیک بخش کاربری و مدیریت راست چین میشن، البته این بخش در جوملا مشکلات کوچکی هم داره )
    جدا از تیم مامبو آیا تیم مامبولرن Road map مشخصی برای ادامه کارش در زیمنه مامبو داره؟ ( داشتن یه Road map به کاربران در انتخاب یک نرم افزار مدیرت محتوا با پشتیبانی پایدار کمک زیادی میکنه و باعث میشه کاربر با دید بازتری دست به انتخاب بزنه )
    در مامبو فارسی هم در قسمت مدیریت و هم در قسمت کاربری به صورت پیش فرض از قالب جوملا استفاده شده، آیا روزی خواهد رسید که مامبو اینقدر خوب باشه که برای بهتر نشون دادن خودش از امکانات جوملا استفاده نکنه؟

پ.ن.1: قوانین رو از حفظم
    پ.ن.2: از کسی طلب کار نیستم
    پ.ن.3: جواب سوالی رو که میپرسم نمیدونم

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=11401.msg60700#msg60700 date=1201630506]
    اما دليل اينكه چرا مامبو به اندازه جوملا الان در دنيا ساپورت نميشه را نميدونم و دوست دارم از دوستان اينجا جويا بشم .
    [/quote]

تایپک های مشابه این تاپیک داشتیم قبلا و در مورد اون صحبت کردیم خیلی عالی میشه که بتونید اون ها رو هم بررسی کنید

موفق باشید و پیروز

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

اقای ســــــــــــــــــــــــ ــوت !!!!!!!!!!!!!

در مورد صحبتهای شما هم باید بگم طبق گفته ی خودتون ظاهرا در زبان انگلیسی کمی مبتدی هستید وگر نه این همه منبع و ....

در مورد تیم مامبولرن هم اصولا از رود مپ خود مامبو استفاده می کنیم + مواردی که تیم تشخیص میده

در مورد استفاده از قالب ها و اکستنشن ها

اگر توجه کنید باز هم برمیگرده به انگلیسی شما که ظاهرا بازم خیلی خیلی ضعیفه !!!!!!!!! بسیاری از اکستنشن ها و قالب ها برای مامبو و جوملا درست میشه

البته بازم میگم بهتره که تاپیک های قبلی رو هم مرور کنید و یکار دیگه هم بکنید لطفا منابع انگلیسی رو هم کمی مرور کنید

ممنون

ممنون از جوابتون ولی بیشتر سوالات من از مامبو لرنه، اونوخ برم منابع انگلیسی رو مطالعه کنم!؟
    من میخوام جواب و نظر مدیران مامبولرن رو در این رابطه بدونم
    و به گفته آقای فیروزمندان نسخه 4.7 و... فعلا فقط در دسترسی اعضای خاص از جمله ایشونه پس با سرچ چیز زیادی دستگیرم نمیشه
    قالب های پیشفرض و... هم کاریه که روی نسخه فارسی شده نه انگلیسی و باز هم پاسخ مدیران مامبولرن در این رابطه نیاز هست
    ممنون میشم اگر لطف کنن و به سوالات و ابهامات بنده در این زمینه پاسخ بدن

بله حتما

"مامبو" لرن هميشه بر روي مامبو كار ميكنه و فعال باقي ميمونه. رود مپ ما مشخصه. بخشيش به منافع كاربرها بر ميگرده و بخشيش به منافع خودمون.

براي ما اصلا كاري نداره كه جوملا رو هم ساپرت كنيم. ولي با توجه به عدم وجود فرهنگ متن باز (به طور مطلق! و نه نسبي) اين كار براي ما ممكن نيست. چون براي ما هزينه بر هست و طبيعتا چون از نظر مالي ساپرت نميشيم و خودمون هزينه ميكنيم و كاربران محترم هم دنبال كار و زندگي خودشون هستن اين كار براي ما توجه پذير نيست.

در خصوص مامبو و جوملا و اينكه كودوم بهتر هستن اين مقايسه ها به نظر من در حال حاضر بي دليل هست. چون هنوز معلوم نيست واقعا مامبو 5 چي از آب در بياد. ضمنا مشخص هم نيست جوملا 1.5 از حالا به بعد قراره چي بشه. چون تازه بايد Fuzz بشه!
    ولي به طور كلي اگر فارسي زبان هستيد و متكي به خود هم نيستيد، يك انتخاب بيشتر نداريد. مامبولرن.

ولي اگر انگليسي كار ميكنيد ميتونيد هم از مامبو و هم جوملا بهره ببريد.
    جوملا ""فعلا"" اكستنشنهاي زيادي داره. ولي تعداد پچهاي امنيتيش بالاست.
    مامبو ""استيبل تر"" هست و اكستنشنهاي كمتري داره.

بهتره از نيازهاتون يك ليست تهيه كنيد و بعد كنارشون تيك بزنيد كه كودوم رو مامبو داره و كودوم رو جوملا و دروپال و غيره و ....

من هميشه از مامبو استفاده ميكنم. در مواردي كه نياز به نصب اكستنشن خاصي دارم از جوملا انگليسي + قالب فارسي استفاده ميكنم. ولي خوب كار مزخرفي هست!

تشکر شده 5 بار در 2 ارسال

سلام دوسته عزیز شما به یک موضوع توجه فرمایید که مامبولرن تنها فقط مامبو را فارسی سازی نمیکنه بلکه در واقع یک توسعه دهنده مامبو

هم هست و این یک افتخار هم هست اما توجه به حجم کار هم بکنید که واقعا زیاد هست جوملا درسته که در نسخه 1.5 پیشرفتی عظیم

داشته ولی مامبو نیز با تغییر برخی از زیر ساخت های کد خود در حال تولدی دوباره هست با اینکه همین الان هم چیزی آنچنان کم نداره به نظره

من البته قبول دارم برخی کاربران شاید حتی خودم ترجیع دهند از بهترین آن روز استفاده کننید و فردا اگر یکی دیگر بهتر بود خود را به دیگری

ارتقاع دهند اما از لحاظ پشتیبانی زبان و قالب و کامپونت های فارسی واقعا خیلی از جوملا جلو تر هستیم و اما شما با کمی تحقیق میتونی

بفهمی که همین انجمن SMF که ازش داره استفاده میشه که یکی از بهترین هاست الان در کنار جملا ازش نمیشه استفاده کرد پس میشه گفت

جملا یک جورایی داره اختصاصی تر میشه اما مامبو با رابطه ی بیشتر و استانداردهای بهتر به جلو حرکت میکنه البته باز هم اشاره به تغییرات

عمده در مامبو 4.7 بیشتر در زیر ساخت هاست و شما نتایج رو میتونید در مامبو 5 بخوبی در آیینده ببینید

من به عنوان یک دوست به شما پیشنهاد میکنم اگر با زبان های کاربردی و برنامه نویسی هایی مانند php , html آشنا نیستید از سیستمی

استفاده کنید که برای زبان فارسی مشکلی نداشته باشید .

موفق و پیروز باشید.

بیشتر سوال های من مقایسه ای نیست، ممنون میشم اگر مدیران مامبولرن بهشون جواب بدن
    یه سوال دیگه هم دارم، برنامه مامبو برای ارائه نسخه مختلف مثل Core Complete و Core Lite در ورژن های بعدی چیه ؟
    اگر Road map مشخصی دارید که اون رو برای استفاده عموم گذاشتید ممنون میشم لینکش رو بدید، Road map سازمان شما که فقط خودتون اون رو میدونید و در جایی برای استفاده عموم ثبت نشده باشه نمیتونه کمکی به کاربر در انتخاب و مقایسه مامبو با سیستم های مشابه دیگه بکنه
    در مورد توسعه دهنده بودن مامبلرن بارها شده که در انجمن مشکلی از مامبو رو مطرح کردم و جواب مدیران این بوده که باید تا نسخه بعدی صبر کنید و ما نمیتونیم کاری بکنیم و تابع مامبو انگلیسی هستیم در حالی که با فارسی سازی در مامبو باگ هایی بوجود اومده که هر از چند گاهی بدون اطلاع عمومی فایل اصلی مامبو فارسی که برای دانلود گذاشته شده تغییر داده شده که مدیران منکر اون هستند، شاید مامبو انگلیسی نسخه پایداری بوده ولی مامبو فارسی به پایداری نسخه انگلیسی اون نبوده، این رو چندین بار دیگه هم گفته بودم که با برخورد بد مدیران مامبولرن مواجه شدم ولی باز هم میگم، یه توسعه دهنده از اینکه باگ های نرم افزارش گزارش بشه استقبال میکنه در حالی که در انجمن های مامبولرن با کسی که از مامبو باگ بگیره برخورد میشه!
    با این حال این رو قبول دارم که گروه مامبو لرن بهترین تیم فارسی سازی در ایران هست ولی بدون اشکال نیست

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام
    ین رو چندین بار دیگه هم گفته بودم که با برخورد بد مدیران مامبولرن مواجه شدم ولی باز هم میگم، یه توسعه دهنده از اینکه باگ های نرم افزارش گزارش بشه استقبال میکنه در حالی که در انجمن های مامبولرن با کسی که از مامبو باگ بگیره برخورد میشه!
    من به شخصه هر باگی که گزارش دادم... برخورد بدی ندیدم
    موضوع بی اشکال بودن رو همه قبول داریم چون تو این دنیا فقط معصومین بی اشتباه هستند!
    ین رو چندین بار دیگه هم گفته بودم که با برخورد بد مدیران مامبولرن مواجه شدم ولی باز هم میگم، یه توسعه دهنده از اینکه باگ های نرم افزارش گزارش بشه استقبال میکنه در حالی که در انجمن های مامبولرن با کسی که از مامبو باگ بگیره برخورد میشه!
    اثبات کنید دوست عزیز
    نمیشه که هر کی هر حرفی رو بزنه... آدم قبول کنه! پس حرفت رو اثبات کن
    منتظریم
    یا علی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)