بیشتر سوال های من مقایسه ای نیست، ممنون میشم اگر مدیران مامبولرن بهشون جواب بدن
یه سوال دیگه هم دارم، برنامه مامبو برای ارائه نسخه مختلف مثل Core Complete و Core Lite در ورژن های بعدی چیه ؟
اگر Road map مشخصی دارید که اون رو برای استفاده عموم گذاشتید ممنون میشم لینکش رو بدید، Road map سازمان شما که فقط خودتون اون رو میدونید و در جایی برای استفاده عموم ثبت نشده باشه نمیتونه کمکی به کاربر در انتخاب و مقایسه مامبو با سیستم های مشابه دیگه بکنه
در مورد توسعه دهنده بودن مامبلرن بارها شده که در انجمن مشکلی از مامبو رو مطرح کردم و جواب مدیران این بوده که باید تا نسخه بعدی صبر کنید و ما نمیتونیم کاری بکنیم و تابع مامبو انگلیسی هستیم در حالی که با فارسی سازی در مامبو باگ هایی بوجود اومده که هر از چند گاهی بدون اطلاع عمومی فایل اصلی مامبو فارسی که برای دانلود گذاشته شده تغییر داده شده که مدیران منکر اون هستند، شاید مامبو انگلیسی نسخه پایداری بوده ولی مامبو فارسی به پایداری نسخه انگلیسی اون نبوده، این رو چندین بار دیگه هم گفته بودم که با برخورد بد مدیران مامبولرن مواجه شدم ولی باز هم میگم، یه توسعه دهنده از اینکه باگ های نرم افزارش گزارش بشه استقبال میکنه در حالی که در انجمن های مامبولرن با کسی که از مامبو باگ بگیره برخورد میشه!
با این حال این رو قبول دارم که گروه مامبو لرن بهترین تیم فارسی سازی در ایران هست ولی بدون اشکال نیست