-
روش لينك كردن تصوير كنار منو
با سلام و خسته نباشيد
من يك مشكل دارم و اون اينه كه ميخوام يك سري لينك به آدرس هاي مختلف مثل سايتهاي خبري داشته باشم با لينك آدرس وب در منو ميتونم نام مربوطه رو لينك كنم اما تصوير كناري كه براش تعريف ميكنم لينك نيست. و سايت هم چون حالت خبري داره و هر روز ممكن هست كه بخوان يك سري لينك جديد بهش اضافه كنن برااي همين تعريف كردن ماژول براي تصوير و ايجاد لينك در خود تمپلت سخته و عملا دردسر ساز. ميخواستم بدونم اگه روش بهتري هست لطف كنين و راهنماييم كنين. يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2008 12:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : روش لينك كردن تصوير كنار منو
سلام دوست عزیز
میشه لینک سایتتون رو بدید و این مسئله رو روی یک تصویر توضیح بدید ...
تا بهتر متوجه منظورتون بشیم و راهنمایی های لازم رو ...
یا علی
-
-
آقای فیروزمندیان عزیز با عرض پوزش سایتم رو لوکال هست فعلا احتمالا منظورم رو نتونستم خوب برسونم . من میخوام تو موقعیت left یا right به عنوان مثال تصاویر کوچکی بذارم که لینک باشه به یک سایت دیگه مثل سایتهای خبری که لینک سایتهای دیگر رو به صورت تصویری میذارن یا تبلیغاتهای کوچکی که در سمت راست یا چپ سایتها دیده میشه و تعدادشون هم زیاده. مثل سایت emruz.biz که در سمت چپ لینک سایتهای دیگر رو به صورت تصویری گذاشتن
-
-
به راحتی
به ماژول های کاربری برید و روی جدید کلیک کنید و یک ماژول جدید بسازیدو در موقعیت های که گفتید انتشار بدید ( البته اگردر قالبتون هم هست ) بعدش در ادیتور مورد مشاهده متن و یا تصویر رو بزارید و لینک کنید و در اخر ذخیره کنید
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)