-
روشن بودن safe mode
سلام
برای نصب مامبو ما با گزینه روشن بودن safe mode مواجه می شم به همین جهت با مسئول سرور تماس گرفتم و اون گفت که خاموش کردن safe mode توصیه نمی شود ولی برای این که بتونم مامبو رو با safe mode خاموش نصب کنم بصورت زیر توضیح دادن
dar soorate tamayol
mitavanid taghirate morede niaze khod dar config php ra az tarighe eijade
yek file php.ini dar folder moredeniaz va gharar dadan tanzimate lazem
dar ein file anjam dahid.
من این کار رو با کدهای زیر انجام دادم :
safe_mode = off
و php.ini رو در پوشه نصب مامبو ریختم و یک با هم رد پوشه public در هر دو حال هیچ اتفاقی نیافتاد .
اگه میشه راهنمایی بفرمایید اصلا چنین روشی عملی است ؟
یا تنها راه حل خاموش کردن اون از طریق php.ini اصلی سرور هست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-30-2008 10:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : روشن بودن safe mode
شما باید این کار را در فایل .htaccess انجام دهید تا safemode خاموش شود
-
-
سلام
ميشه لطف كنيد و بگيد چه كدي بايد وارد كرد ؟
-
-
کد:
php_flag safe_mode off
-
-
سلام
من این کد رو اضافه کردم اما وقتی اضافه میکنم سایت یا پوشه مورد نظر بالا نمی آد و پیغام زیر رو میده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@your site name.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.39 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] site name.com Port 80
-
-
در فایل php.ini
این رو باید قرار بدید و در روت بزارید
کد:
;
; Safe Mode
;
safe_mode = Off
; By default, Safe Mode does a UID compare check when
; opening files. If you want to relax this to a GID compare,
; then turn on safe_mode_gid.
safe_mode_gid = Off
در مورد Internal Server Error هم در همین مامبو لرن جستجو کنید
-
-
من از پی اچ پی هیچی سر در نمی آرم میشه توضیح بدید این کدها چیه و باید چی کار کرشون کرد ؟
-
-
در پوشه اي كه مامبو رو نصب كرديد يك فايل به اسم .htaccess هست كه با قرار دادن كد زير در اون safe mode رو ميتونيد بصورت دستي خاموش كنيد :
کد:
php_flag safe_mode off
-
-
[quote author=نورى link=topic=11434.msg62257#msg62257 date=1202804622]
در پوشه اي كه مامبو رو نصب كرديد يك فايل به اسم .htaccess هست كه با قرار دادن كد زير در اون safe mode رو ميتونيد بصورت دستي خاموش كنيد :
کد:
php_flag safe_mode off
[/quote]
نوری جان من تا این کد را اضافه می کنم Inter Server Eror میگیرم و وقتی که نیست هم Safe Mod آن هست ! ( بنده دسترسی به php.ini دارم و کد مورد نظر را هم توش قرار دادم اما توی روشن بودن Safe Mod هیچ تاثیری نداشت ! ) ( لازم به ذکر است بنده از php.ini در تمام پوشه هامک استفاده میکنم و توی پوشه های کامپوننت و ماژولم اون کد را گذاشتم تا خاموش بشه برای نصب ادیتور MOStlyce اما تاثیری نداشت باید چه کار کنم ؟! )
-
-
خوب دوستان من دنبال کردم این موضوع توسط سرچ در گوگل و ... به نتایجی رسیدم که به صورت جامع در اینجا قرار میدم تا به صورت مرجع در بیاد :
راه حل هایی برای خاموش کردن Safe Mod :
1- بهترین راه گفتن این مسئله به ساپورت سرور هست .
2- در صورتی که میخواهید این کار را دستی انجام دهید بسته به نوع سرور و سطح دسترسی شما دو راه زیر پیشنهاد می شود :
- ساختن فایل هایی با نام php.ini و قرار دادن کد :
;
; Safe Mode
;
safe_mode = Off
; By default, Safe Mode does a UID compare check when
; opening files. If you want to relax this to a GID compare,
; then turn on safe_mode_gid.
safe_mode_gid = Off
در آن ( دقت کنید با توجه به تستی که بنده کردم تنها این فایل در روت فایده ای نداره و باید در تمام دایرکتوری های مورد نظر این کار را انجام بدهید و php.ini را بگذارید !
- اضافه کردن خط :
php_flag safe_mode off
در فایل htaccess. که بنده تست کردم و ارور Internal Server Eror را داد که بنده پیشنهاد میکنم از خط : safe_mode = Off استفاده کنید . ( توجه داشته باشید ارور اینترنال سرور مستقیما ربطی به این موضوع نداره و بهتره در انجمن سرچ کنید و میتونه از بهم ریختم پرمیشژن ها هم باشه )
موفق باشید
شهریار
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)