-
سوال های مامبویی من
من یکی از کاربران مامبو هستم که جدیدا به گروه مامبو اومده. واسه همینم می خواستم یه سری سوال بپرسم.
اول اینکه یکی برای من فرق مامبوت ها ، کامپوننت ها و ماژول ها رو توضیح بده و برای هرکدوم مثال بزنه.
نکته بعد اینکه مامبو بهتره یا جوملا؟ چرا؟
سوال بعد اینکه اگه من بخوام توی مامبو تصویر اصلی سایت یعنی هدر سایت رو عوض کنم چه کار باید بکنم. با فرض اینکه من مامبو رو روی سرورم نصب کردم.
سوال آخر اینکه برای افزون امکاناتی مثل: تالار گفتمان، چت، گالری تصاویر، دانلود سنتر، مقالات و... چه کار باید بکنم. آیا خود مامبو این امکانات رو داره؟ جوملا چطور؟؟
خیلی ممنون.
فعلا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-31-2008 03:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال های مامبویی من
تفاوت این هایی که گفته اید بسیار واضح است ممکنه با جستجو در انجمن پاسخ همه سوال های خود را بیابید اما من به چند تایی به طور خلاصه جواب می دم .
نکته بعد اینکه مامبو بهتره یا جوملا؟ چرا؟ در این مورد که خیلی بحث شده اگر مبتدی هستید مامبو بهترین پشتیبانی فارسی را داراست پس بحثی نیست.
سوال آخر اینکه برای افزون امکاناتی مثل: تالار گفتمان، چت، گالری تصاویر، دانلود سنتر، مقالات و... چه کار باید بکنم. آیا خود مامبو این امکانات رو داره؟ جوملا چطور؟؟
هر دو این امکانات رو دارند برای دریافت چگونگی نصب و خود فایل ها برای مامبو به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراجعه کنید در مورد انجمن هم فقط مامبو از SMF پشتیبانی میکنه که عالی هم هست اینم در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
قبل از طرح هرگونه سوالی لطفا جستجو کنید موفق و پیروز باشید.
-
-
پاسخ : سوال های مامبویی من
سلام
به انجمن هاي مامبولرن خوش آمديد.
در ابتداي ورودتون خواهش ميكنم كه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو حتما مطالعه و رعايت كنيد.
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
در مورد سوالات ،شما بهتره ابتدا سري به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزنيد ، مطالب و مقالات اون رو مطالعه كنيد تا به جواب اكثر سوالاتتون برسيد.
نمونه آموزش ها :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بحث بر سر اين موضوع كه مامبو بهتره يا جوملا ، يك بحث تكراري و ... هست كه قبلا بارها در انجمن بحث شده و ميشه گفت يك مسئله كاملا سليقه اي هست و هيچ كس نميتونه شما رو مجبور به استفاده از يك محصول و در مقابل اون خدمات و پشتيباني خود اون محصول كنه...
ولي ميشه با افتخار گفت كه مامبو يكي از سيستم هايي هست كه در ايران با پشتيباني قوي كه توسط تيم مامبولرن ازش ميكنه يكي از برترين سيستم هاست.
در مورد انجمن و گالري و ... بهتره در سايت و انجمن جستجو كنيد ، و به سايت هاي زير مجموعه مامبولرن ،([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) مراجعه كنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)