-
Re: قالب ماكرومديا براي مامبو
خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
در حالت کلی کسانیکه از cms می کنند مانند من تسلط کامل یا کافی در زمینه PHP و HTML ندارند که رو به این سبک کار میارند
از طرفی بزرگترین مشکلی که در مامبو احساس می کنم دشوار بودن خلق یک قالب هست ( البته از دید خودم ) در انجمن یک آموزش جامع وجود ندارد
که کاربرانی مانند من بتوانند با اون دست و پا شکسته شروع به خلق قالب نمایند ، اگر توضیحی هم هست به صورت کلی و گذراست. پس من و دوستانی مانند من خیلی خوشحال می شوند که آموزش کامل و جامعی در رابطه با خلق قالب در این جا ارایه بشه ( چه بهتره که آموزش در ضمن ایجاد یک قالب باشه )
تا الان بهترین توضیحات در مورد آموزش نکات ساده و بسیار مهم برای درک عمیق[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای شخص من خیلی مفید واقع شده
مطین باشید اگر آموزش جامعی در مورد خلق قالب ارایه گردد پس از مدت کوتاهی کابربران مامبو جندین برابر خواهند شد.
امیدوارم مطلب من مدیران زحمتکش مامبولرن رو ناراحت نکرده باشه ، لازم و واجب می دونم که از زحمات خالصانه مدیران این مجموعه قدرتمند کمال تشکر را داشته باشم ( خصوصآ آقای فیروزمندان )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-09-2006 09:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
چند نکته در مورد حرف های آقای هایا :
آموزشی که برای طراحی قالب در سایت مامبولرن گذاشته شده، میشه گفت یک منبع کلی هست...و حالا چرا کلی :
شما برای طراحی قالب باید هم از نظر کار با برنامه های گرافیکی (فتوشاپ، فایرورکس و ...) آشنایی داشته باشی. از نظر برنامه نویسی هم حداقل باید HTML رو به در حد متوسط بدونید.
خب ..حالا اگه ما بخوایم به قول شما یک آموزش کامل در سایت قرار بدیم باید از آموزش گرافیکی شروع کنیم و بعد آموزش html و مقداری php .... تا به بحث اصلی قالب مامبو برسیم.
پس بهترین کار این هست که کاربرها خودشون اقدام به یادگیری html و ... کنند و بعد شروع به طراحی قالب... و در این بین مشکلاتشون رو بیان مطرح کنند که توسط دوستان حل بشه.
موفق باشید
-
-
شما میتونید قالبهای HTML آماده رو که امروزه هم در اینترنت و هم در بازار به صورت CD موجود هست تهیه کنید و بعد یکم روی اونها کار کنید تا به چیزی که میخواهید برسید.
بعد یکم هم همت کنید و با یاد گیری HTML که بسیار هم ساده و لذت بخش هست بیشتر با طرز کار اون آشنا بشید و سپس با آموزشها و راهنمایی سایت مامبو لرن یک طراح متوسط قالب مامبو باشید.
تمام این مراحل کمتر از یک هفته زمان میبره چون HTML بسیار ساده هست.
-
-
فکرکنم این مشکل حل بشه چون که با همکاری دوستان دار یم انجام میدیم . در ثانی قالب های شرکت های بز رگ رو به هیچ وجه نمیشه استفاده کرد چون مشکل قانونی داره
-
-
بسيار عالي
اگه اين بخش فعال بشه مشكل خيلي از دوستان حل ميشه و كاربران قدرت انتخابشون بالا ميره.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)