سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: قالب ماكرومديا براي مامبو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

قالب ماكرومديا براي مامبو

سلام
    اين قالب بر مبناي قالب سايت macromedia (قبل از ادغام شدن با adobe) ساخته شده و سال گذشته به صورت آزمايشي براي سايت شهرستان ساري طراحي كرده بودم كه نواقص زيادي داشت
    در نسخه جديد سايت ، اين قالب تكميل شده و روي سايت نصب شده كه ميتونيد در اين سايت مشاهده كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

منوي فلش بالا 100% بر مبناي xml چيده ميشه و شامل سرچ باكس سايت هم هست و بر خلاف لينك هاي فلش كه url اونها در نوار status مرورگر نشون داده نميشه ، در اين منو اين امكان قرار داره.
    به زودي اين منو به صورت يك ماژول اختصاصي براي مامبو در مياد كه لينكها رو مستقيما از ديتابيس بگيره
    فايل xml منو رو ميتونيد اينجا ببينيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

هدر فلش كه فقط در صفحه اول ديده ميشه شامل نمايي از سايت و يك عكس تصادفي هست و همچنين رنگ پس زمينه اون هم براي تنوع در هر بار ورود به صفحه به صورت رندم عوض ميشه

به نظر من فلش بايد جاي خودش رو در قالب هاي مامبو بيشتر باز كنه تا قدرت + زيبايي رو با هم داشته باشيم
    به زودي شايد اين قالب رو براي استفاده عموم قرار بدم
    منتظر نظرات شما هستم

ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)