-
Re: قالب ماكرومديا براي مامبو
خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
در حالت کلی کسانیکه از cms می کنند مانند من تسلط کامل یا کافی در زمینه PHP و HTML ندارند که رو به این سبک کار میارند
از طرفی بزرگترین مشکلی که در مامبو احساس می کنم دشوار بودن خلق یک قالب هست ( البته از دید خودم ) در انجمن یک آموزش جامع وجود ندارد
که کاربرانی مانند من بتوانند با اون دست و پا شکسته شروع به خلق قالب نمایند ، اگر توضیحی هم هست به صورت کلی و گذراست. پس من و دوستانی مانند من خیلی خوشحال می شوند که آموزش کامل و جامعی در رابطه با خلق قالب در این جا ارایه بشه ( چه بهتره که آموزش در ضمن ایجاد یک قالب باشه )
تا الان بهترین توضیحات در مورد آموزش نکات ساده و بسیار مهم برای درک عمیق[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای شخص من خیلی مفید واقع شده
مطین باشید اگر آموزش جامعی در مورد خلق قالب ارایه گردد پس از مدت کوتاهی کابربران مامبو جندین برابر خواهند شد.
امیدوارم مطلب من مدیران زحمتکش مامبولرن رو ناراحت نکرده باشه ، لازم و واجب می دونم که از زحمات خالصانه مدیران این مجموعه قدرتمند کمال تشکر را داشته باشم ( خصوصآ آقای فیروزمندان )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-09-2006 09:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)