-
قالب ماكرومديا براي مامبو
سلام
اين قالب بر مبناي قالب سايت macromedia (قبل از ادغام شدن با adobe) ساخته شده و سال گذشته به صورت آزمايشي براي سايت شهرستان ساري طراحي كرده بودم كه نواقص زيادي داشت
در نسخه جديد سايت ، اين قالب تكميل شده و روي سايت نصب شده كه ميتونيد در اين سايت مشاهده كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منوي فلش بالا 100% بر مبناي xml چيده ميشه و شامل سرچ باكس سايت هم هست و بر خلاف لينك هاي فلش كه url اونها در نوار status مرورگر نشون داده نميشه ، در اين منو اين امكان قرار داره.
به زودي اين منو به صورت يك ماژول اختصاصي براي مامبو در مياد كه لينكها رو مستقيما از ديتابيس بگيره
فايل xml منو رو ميتونيد اينجا ببينيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هدر فلش كه فقط در صفحه اول ديده ميشه شامل نمايي از سايت و يك عكس تصادفي هست و همچنين رنگ پس زمينه اون هم براي تنوع در هر بار ورود به صفحه به صورت رندم عوض ميشه
به نظر من فلش بايد جاي خودش رو در قالب هاي مامبو بيشتر باز كنه تا قدرت + زيبايي رو با هم داشته باشيم
به زودي شايد اين قالب رو براي استفاده عموم قرار بدم
منتظر نظرات شما هستم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2006 10:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: قالب ماكرومديا براي مامبو
با سلام
به نظر من که خیلی جالب هست.
اون نکته هم که برای طراحی قالب های مامبو باید بیشتر از قدرت فلش و XML استفاده کرد رو هم باهاش موافقم.
-
-
ایمان جان اگر بتونی یه نسخه از menu بزنی و سورسش رو در اختیار بچه ها قرار بدی همه ازت ممنون می شن
یا علی
-
-
خیلی جالب بود موفق باشی و منتظر این قالب هستیم
-
-
سلام
عالی بود دستت درد نکنه
یا علی/خداحافظ
-
-
خیلی عالیه
خسته نباشی
میشه این قلب رو در اختیار همه قرار بدی تا همه بتونن از هنرت استفاده کنند و بتونن توسعش بدن.
-
-
دوست گرامی آقای haya
طراحی قالب یه کار سلیقه ای و پر زحمت و حاصل فکر و نیروی یک فرد هست و اکثر طراحان تمایلی به ارایه رایگان این تخصص و زحمتی که کشیدند رو ندارند.
اگر قالب خاصی مد نظر شما هست میتونید اون رو سفارش بدید تا برای شما تهیه بشه. اونوقت خودتون تمایل دارید در اختیار بقیه قرار بدید؟
-
-
[quote author=سیامک link=topic=1203.msg6269#msg6269 date=1149713492]
دوست گرامی آقای haya
طراحی قالب یه کار سلیقه ای و پر زحمت و حاصل فکر و نیروی یک فرد هست و اکثر طراحان تمایلی به ارایه رایگان این تخصص و زحمتی که کشیدند رو ندارند.
اگر قالب خاصی مد نظر شما هست میتونید اون رو سفارش بدید تا برای شما تهیه بشه. اونوقت خودتون تمایل دارید در اختیار بقیه قرار بدید؟
[/quote]
100% درست هست.
کسانی که کار طراحی قالب مامبو کردن و میکنن، این مسئله رو بیشتر درک میکنن.
یکی از عادت های بدی که بعضی از ما داریم، این هست که اگه کار و اثری رو میبینیم و ازش خوشمون میاد...میخوایم به راحتی به اون کار و اثر دست پیدا کنیم(هر کار و اثری) ولی نمیدونیم ساخت اون کار و اثر برای خالق اون چه مشکلاتی داشته و چه مقدار وقت و هزینه و تجربه به پای اون کار گذاشته شده.
-
-
با سلام
اول ممنونم از دوستاني كه اينجا از اين قالب تعريف كردن و دوستان زيادي كه پيغام خصوصي دادن و تعريف كردن و يا درخواست اين قالب رو كردن
راستش من بيشتر هدفم از معرفي اين قالب در اينجا و چند سايت ديگه اين بود كه دوستاني كه حرفه اي هستن مشكلاتش رو بگن تا رفع كنم
در مورد انتشار بايد بگم من مجبور شدم تو اين قالب از يك سري كارهاي "من در آوردي" استفاده كنم. واسه همين تا مطمئن نشم اين قالب كاملا استاندارد مامبو/جوملا هست نميتونم اجازه انتشارش رو به خودم بدم چون اگر در جايي همخواني وجود نداشته باشه، توهين به كسي هست كه ميخواد از قالب استفاده كنه.
در ضمن اين قالب تازه 10 روزه كه رو سايت قرار داره و ميدونيد كه هيچ سايتي همون اول نمياد قالبي كه اختصاصاً واسه خودش ساخته منتشر كنه، بلكه معمولا اين كارها رو ميكنه:
- يا اون رو براي فروش ميزاره
- يا صبر ميكنه وقتي يك قالب جديد ساخت قالب قبلي رو منتشر ميكنه
- يا اينكه حداقل يه مدت معقولي صبر ميكنه تا مشخص بشه كه اين قالب مختص اون سايت هست و بعد منتشر ميكنه
اما من هميشه يك راه ديگه پيشنهاد ميكنم
راستش من هيچوقت خودم رو معلم نميدونم ولي چون 3 سال هست كه تو زمينه طراحي سايت و به طور خاص در زمينه فلش تدريس ميكنم شايد شبيه معلم ها فكر ميكنم و به اين ضرب المثل كه "به جاي دادن ماهي ، ماهي گيري رو ياد بده" كاملا اعتقاد دارم.
راستش مدت زياديه كه قصد من راه اندازي سايتي هست كه تجربيات كمي كه در زمينه طراحي سايت دارم رو در اختيار دوستان قرار بدم و از تجربيات ديگران استفاده كنم اما متاسفانه هيچ وقت فرصتش نشده ولي سعي ميكنم زودتر اين كارو بكنم و مطمعنا اونجا در مورد اين قالب هم خواهم نوشت تا همه خودشون اون رو بسازن. و اين پيشنهاد هميشگي من هست.
با اين حال دوستاني كه به خود اين قالب نياز دارن ميتونن با من تماس بگيرن تا در مورد قيمت صحبت كنيم.
ببخشيد زياد نوشتم
ممنون
-
-
خیلی عالی هست
من خواهش میکنم با کمک فرهاد بخش آموزش طراحی قالب رو در سایت مامبو لرن گسترش بدیت تا بقیه دوستان هم بهره ببرن.
دمت گرم خیلی آقایی.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)