-
Re: دشمن مامبو شناسایی شد
احتیاج به طراحی کامل نیست. شما باید با آشنایی متوسط با HTML قالب رو اصلاح کنید. البته دوستان گفتند که این ورژن کامل اینترنت اکسپلورر هم نیست و تجربه نشون داده مایکروسافت نسخه اویسه و نهاییش کلی با هم فرق دارن.
ضمن اینکه توجه داشته باشید که ورژن جدید دارای حفره امنیتی هست که 15 دقیقه پس از ارایه شدن توسط یک هکر کشف و گذارش شد و احتمالا حفره های دیگری هم وجود داره که یا کشف نشدن و یا هکر ها برای استفاده از اونها کشف شدنش رو لو ندادن!.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2006 01:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
دوستان عزیز اینترنت اکسپلورر Beta 3 هم آمد و هنوز این مشکل وجود داره. و من دوباره مجبور شدم اونو بخاطر مامبو از روی سیستمم
پاک کنم.):
واقعا این شرکت مایکرو سافت داره چکار میکنه؟؟؟
به گمونم با ورژنهای Beta4 , Beta 5 هم درست نشه ((;
یا حق
-
-
[quote author=+-= HO§§EIN =-+ link=topic=1208.msg8582#msg8582 date=1152959254]
با سلام
دوستان عزیز اینترنت اکسپلورر Beta 3 هم آمد و هنوز این مشکل وجود داره. و من دوباره مجبور شدم اونو بخاطر مامبو از روی سیستمم
پاک کنم.):
واقعا این شرکت مایکرو سافت داره چکار میکنه؟؟؟
به گمونم با ورژنهای Beta4 , Beta 5 هم درست نشه ((;
یا حق
[/quote]
اصلاً مگه فایر فاکس مرده ؟! که شما میخواهید از این اینترنت اکسپلورر ( که توی نسخه جدیدش رسماً تکنولوژی فایر فاکس رو دزدیده ) استفاده کنید ؟!؟!؟!
-
-
سلام دوستان
وجود مرورگرهاي فايرفاكس و اپرا هرگونه نگراني را از بين مي برد.پس از همين حالا اكسپلورر 7 را ضايع كنيد ;D
-
-
البته نمیشه گفت ضایع کردن چون نهایتا خودتون رو ضایع میکنید!! یه برنامه نویس نهایتا به کشش بازار هم توجه داره.
بهتره قالبی رو طراحی کرد و از امکاناتی بهره گرفت که به بهترین نحو با هر نوع تکنولوژی کنار بیان.
-
-
سلام دوستان
من هم این مشکل رو دارم.
من 100% اعلام میکنم که اصلا ربطی به قالب نداره
من از نسخه IE 7 beta3 استفاده میکمنم حتی پس از uninstall به 6 هم هنوز صفحات رو برعکس نشون میده و مثل قبل نشون میده پس مشکل از قالب نیست ضمنا مجبور شدم برای کار با منوهای قسمت مدیریت از netescape 8.1 استفاده کنم که اونهم فونتها و تنظیمات متن و شکلک ها رو در قسمت ادیت یک مطلب نمیاره. Opera رو هم بیخیال شید چون engine اصلی اون هم مثل IE هست.
البته یکی از دوستان ادعایی مبنی بر بدون اشکال بودن فرموده بودند که البته من که نتونستم حلش کنم.
شاید بهترن soloution برای مامبو فعلا firefox باشه که من هنوز شخصا تست نکردم اما Netscape با هسته Firefox عالی کار میکنه منهای اون قسمتی که گفتم.
-
-
چرا انقدر سریع موضع میگیرید؟! مشکلیه که وجود داره...گوگلش کردم، این بالا اومد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای من که کار نکرد...مجبور شدم IE7 beta 2 رو پاک کنم. بدشانسی firefox رو هم admin باهوش شرکت ما بسته (میگه از نظر امنیتی خطرناکه!) فعلا با همین اکسپلورر 6 باید سر کنم.
-
-
سلام
اینم راه حل
فایل JSCookMenu.JS رو از فولدر Includes با یک ادیتور باز کنید
سپس یک Function به اون اضافه کنید که کدش اینه:
function msieversion() {
var ua = window.navigator.userAgent;
var msie = ua.indexOf ( "MSIE " );
if ( msie > 0 ) // If Internet Explorer, return version number
return parseInt (ua.substring (msie+5, ua.indexOf (".", msie )));
else // If another browser, return 0
return 0;
}
بعد در Functionهای cmGeTXAt و cmGeTYAt کد if (obj == elm) رو با کد if (obj == elm || msieversion() >= 7) در هردو جایگزین کنید
مشکل شما حل میشه.
Orginal :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
This Text is a translation of the original text adressed above. i'm not responsible for it's furture problem that may occur.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)