-
کمک: منوهای بالای قسمت مدیریت ناپدید شد
من از مامبو 462 فارسی استفاده میکنم. یک منوی جدید ساختم که اسمش طولانی بود. حالا منوهای بالای قسمت مدیریت ناپدید شدن. اون منو هم که ساختم هر کاری میکنم حذف نمیشه. تو دیتابیس جدول mos_menu هم که میرم فونتش طوریه که نمیتونم محتوای داخلش هم بخونم. همه گزینه های Encoding را هم تست کردم خوانا نشد. روی شبکه محلی هم کار میکنم. این تغییر هم آخرین تغییر روی سایت بوده.
حالا لطفا راهنمایی کنید. چطوری این منو را حذف کنم
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-04-2008 09:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک: منوهای بالای قسمت مدیریت ناپدید شد
دوست عزيز براي اينكه بتوني منو هاي بالا رو ببيني يه راه حل بهتون ميگم ولي براي كوتاه مدت خوب هست ... شما از مرورگر هاي Opera يا Firefox استفاده كن مي توني منو بالا رو ببيني و تا حدي مشكلت رو حل مي كنند ... اين مشكل براي من هم پيش اومده بود كه با نصب يه مرورگر ديگه به غير از IE مشكلم تا حدي حل شد..
يا علي
-
-
سلام آقای Zakrin .
از لطف شما ممنونم. من با استفاده از Mozilla منوها را میبینم ولی هنوز هم نمی توانم اون منو را حذف کنم. شما حذفش کردین؟
-
-
میشه یک چند تا عکس بزارید ببنیم دقیقا
-
-
سلام آقا مجید
عکس از چی بذارم؟ وارد صفحه مدیریت که میشین همه چی مرتبه فقط اون منوی بالا نیستش. در واقع آدم مجبور میشه همه کاراشو با ایکن های صفحه اول مدیریت انجام بده.
راستی اگه یه آموزش کامل درباره ساخت منو وجود داره و شما هم خوندین لطفا آدرس برام بذارین.
< بچه های انجمن همه مثل شما خیلی آقا هستن >
-
-
اگر آخرين منو بوده كه ساختيد ،در ديتابيس ، mos_menu گزينه اي رو پاك كنيد كه ID اون از همه بيشتره !
+ قبلش حتما يك بك آپ از ديتابيس بگيريد....
-
-
این مشکل واسه منم پیش اومد. با اوپرا رفتم درست شد. ولی آخه چرا اینجوری شد؟
دقیقاً مشکل اینه که منوی بالای بخش مدیریت که دکمه های: صفحه ی اصلی ، بخش کاربری، محتوا، کامپوننت ها، ماژول ها و .... رو نشون می داد وقتی با اکسپلورر می رم نیست.
البته منم یک منو ساختم که حذف نمی شه. یعنی نشون داده نشدن نوار بالا ربط داره به این قضیه؟
-
-
بله . اگه اسم اون منوتون زياد بزرگ باشه اين مشكل پيش مياد .
شما از طريق ديتابيس مي تونين پاكش كنيد . توي جدول mos_menu . همونطور كه فرهاد عزيز هم گفت.
ولي حالا چه اصراري هست كه با IE برين تو مديريت ؟ مديريت رو كه فقط شما مي تونين ببينين .
جان خودم فايرفاكس بهتره هاااا.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)