-
ادیتور
سلام
من یه ادیتور میخوام که هم خیلی سائه باشه و هم از تو قسمت مطالب بتونم عکس و همونجا آپلود کنم و ازش استفاده کنم ( با جوملا هم سازگاری داشته باشه )
مثل htmlarea2_farsi
من htmlarea2_farsi رو نصب کردم ولی وقتی میخوای عکس و آپلود کنی یا اینکه عکس و انتخاب کنی به مشکل میخوره
پیشاپیش ممنونم از کمکاتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-04-2008 10:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ادیتور
سلام
در حال حاضر برای مامبو 4.6 هیچ ادیتوری غیر از ادیتور پیشفرض نیست !
یا علی
-
-
من با یه مشکلی برخورد کردم.وقتی که در قسمت مدیریت مامبو میخوام محتوای جدید رو بارگذاری کنم.پایین صفحه با ie میزنهdone but with error on this page. و هیچکدوم از ابزار ادیتور من قابل استفاده نیستند.با فایر فاکس هم نمیشه از word و یا paste ،excell رو انجام داد. نمیدونم چیکار کنم. ادیتور جدید هم که نصب میکنم کار نمیکنه.
-
-
[quote author=reza_ie link=topic=11521.msg62550#msg62550 date=1202981899]
من با یه مشکلی برخورد کردم.وقتی که در قسمت مدیریت مامبو میخوام محتوای جدید رو بارگذاری کنم.پایین صفحه با ie میزنهdone but with error on this page. و هیچکدوم از ابزار ادیتور من قابل استفاده نیستند.با فایر فاکس هم نمیشه از word و یا paste ،excell رو انجام داد. نمیدونم چیکار کنم. ادیتور جدید هم که نصب میکنم کار نمیکنه.
[/quote]
آدرس سایت ؟
-
-
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
-
-
خب یک لینکی چیزی هم برای ارسال مطلب بدید که ما تست کنیم ببنیم ادیتور میاد یا نه دیگه ؟؟؟
این طوری که نمیشه ...
-
-
سلام مجید جان من این مشکل رو باز پیدا کردم.(همون که بالا است) کدی که فایر فاکس برای کپی پیست میخواست رو زدم وموقت درست شد ودوباره خراب شد برای اینترنت اکسپلورر هم با تغییر پرمیشن ها درست شد و باز خراب شد چیکار کنم.اینم لینک که خواسته بودی.در ضمن من هاست و دومین رو از خودتون خریداری کردم.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با سلام
چنین مشکلی بعضی از کاربران داشتند که با استفاده از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشکل حل شد، شما بررسی کنید مشکل شما حل می شود یا خیر، در صورتی که مشکل بر طرف نشد بنویسید تا بررسی کنیم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)