به نام خدا
بازم سلام.من در تنظيم اسكرول لينك مشكل دارم.هرچي به اون لينك اضافه ميكنم فقط لينك اولي كه مامبوت سرور هست رو نشون ميده!!!
اونايي رو كه خودم ميدم تو صفحه اول اصلا نشون نمي ده.
لطفا منو راهنمايي كنيد.با تشكر

به نام خدا
بازم سلام.من در تنظيم اسكرول لينك مشكل دارم.هرچي به اون لينك اضافه ميكنم فقط لينك اولي كه مامبوت سرور هست رو نشون ميده!!!
اونايي رو كه خودم ميدم تو صفحه اول اصلا نشون نمي ده.
لطفا منو راهنمايي كنيد.با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شما باید وارد قسمت ماژول سایت بشید و روی اسکرول لینک کلیک کنید و در قسمت <<شماره مجموعه لینک ها:>> باید شماره مجمعه لینک خود را بنویسید.
برای بدست آوردن شماره مجوعه لینک باید به قسمت کامپوننت>>لینکستان>>م جموعه وب لینکها� رفته و شماره مربوط به مجوعه وب لینک خود را که در سمت راست هر مجموعه است رو برداشته و در قسمت ماژول >>شماره مجموعه لینک ها<< وارد کرده.
یا حق
ممنونم.ميشه يه مثال بزني.يا يه كم بيشتر توضيح بدي.
سلام
دوست عزیز من کامل به شما توضیح دادم
اگه دوست دارید به یاهو آدی من همین الان پی ام بده.این جووری بهتره
yahoo id : radman_202002
یا حق
دوست عزیز به احتمال زیاد شما لینک ها رو پابلیش نمی کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
قربونتون برم.فكر كنم تا حدودي درست شدن.
[quote author=+[MOHAMADIZADEH]+ link=topic=1214.msg6067#msg6067 date=1149372487]
با سلام
شما باید وارد قسمت ماژول سایت بشید و روی اسکرول لینک کلیک کنید و در قسمت <<شماره مجموعه لینک ها:>> باید شماره مجمعه لینک خود را بنویسید.
برای بدست آوردن شماره مجوعه لینک باید به قسمت کامپوننت>>لینکستان>>م جموعه وب لینکها�¦nbsp;¦nbsp; رفته و شماره مربوط به مجوعه وب لینک خود را که در سمت راست هر مجموعه است رو برداشته و در قسمت ماژول >>شماره مجموعه لینک ها<<¦nbsp; ¦nbsp;وارد کرده.
یا حق
[/quote]
دوست عزيز سلام
من هم با اين مشكل مواجه شدم همه ي كارهايي كه فتين هم كردم اما فقط مي نويسه
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/car20co/public_html/modules/mod_linkincat_scroller.php on line 106
خيلي ممنون درست شد
آیا می شود در اسکرول لینک چند مجموعه را پشت سر هم نشان داد
من برای لینک هایم تفکیک سایتهای ایرانی - خارجی و وبلاگ های خارجی ایرانی و نشریات دارم
آیا میتوانم همه اینها را پشت سر هم نشان دهم
[quote author=+[محمـدی زاده]+ link=topic=1214.msg6067#msg6067 date=1149372487]
با سلام
برای بدست آوردن شماره مجوعه لینک باید به قسمت کامپوننت>>لینکستان>>م جموعه وب لینکها�� � رفته و شماره مربوط به مجوعه وب لینک خود را که در سمت راست هر مجموعه است رو برداشته و در قسمت ماژول >>شماره مجموعه لینک ها<<� � وارد کرده.
یا حق
[/quote]
!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)