-
كمك در مورد تبليغ در سايت مامبو
با سلام
من ميخوام در سايت خودم بجز اون يك بنر تبليغ كه بصورت پيشفرض در سايت قرار داده يك يا 2 بنر تبليغاتي ديگه هم اضافه كنم
الان مجبور شدم يك ماژول جديد اتيجاد كنم و تبيلغات رو در سمت راست سايت نشون بدم و هر كاري كردم اين ماژول رو نتونستم در قسمت بالاي سايت و رو و يا زير بنر تبليغات نشون بدم
حالا 2 تا سوال دارم :
1- چطوري ميتونم يك ماژول درست كنم كه متن و عكس دلخواهم رو در قست بنر سايت نشون بده (زير و يا روي بنر تبليغات)
2- چطوري يك بنر تبليغات ديگه داشته باشم
(در پرانتز)
(قبلا اين ماژول تبليغات پيشرفته رو نصب كردم ولي نتونستم با اون كاري بكنم ... اگر ممكنه آموزش كار با اون رو هم بفرمائيد.)
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2008 04:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : كمك در مورد تبليغ در سايت مامبو
آقا يه مشكل ديگه هم بوجود اومده
من انتشار ماژول تبليغات رو از قسمت ماژول هاي بخش كاربري برداشتم (يعني در قسمت انتشار خير رو انتخاب كردم) ولي باز هم بنر تبليغاتي رو نمايش مي ده ... چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
در مورد سوال اول شما باید در فایل index قالبتون یک موقعیت ماژول در بالای صفحه یا هر جایی که میخواین ایجاد کنید. (آموزش اون تو سایت هست) بعد از اینکه موقعیت رو انتخاب کردی از قسمت ماژول ها و ماژول تبلیغات میتونی تبلیغ رو در موقعیت تعریف شده قرار بدی.
من انتشار ماژول تبليغات رو از قسمت ماژول هاي بخش كاربري برداشتم (يعني در قسمت انتشار خير رو انتخاب كردم) ولي باز هم بنر تبليغاتي رو نمايش مي ده ... چيكارش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین یه کپی از ماژول تبلیغات وجود نداره که انتشار داشته باشه.
-
-
شرمنده
من منظور شما رو از
" باید در فایل index قالبتون یک موقعیت ماژول در بالای صفحه یا هر جایی که میخواین ایجاد کنید. (آموزش اون تو سایت هست) بعد از اینکه موقعیت رو انتخاب کردی از قسمت ماژول ها و ماژول تبلیغات میتونی تبلیغ رو در موقعیت تعریف شده قرار بدی. "
متوجه نشدم
يعني اين موقيعت هايي كه الان در سايت وجود داره مثل : header - footer - banner - top و ... قبول نيست ؟
من هر كاري كردم نتونستم يك متن رو در موقيت Banner سايت نمايش بدم ... نمي دونيد مشكل چيه ؟
در ضمن من دنبال آموزش ماژول "تبليغات پيشرفته " مي گردم . نمي تونيد راهمايي كنيد..
يك مسئله ديگه
آيا امكان نداره من از ماژول بنر يك كپي بگيرم و تبليغ جديدم رو بالاو يا پئين اون نمايش بدم ؟
-
-
ساده ترين روش :
مديريت - ماژول ها - جديد
بعد موقعيت ماژول جديدي رو كه ساختيد ، روي هر قسمت كه خواستيد ست كنيد ، left , riht , banner , top و ...
در قسمت تنظيمات ماژول جديدي كه ساختيد ، يك اديتور هست كه ميتونيد توي اون بنويسيد ، عكس بزار و . . .
موفق باشيد.
-
-
داداش من اين كار رو كردم ولي هر كاري كرم در موقيت Banner نمايش داده نشد
نمي دونم چطوري در اين موقعيت نمايش بدم
-
-
index قالب سايتت رو باز كن.
خط 52 نوشته :
کد:
<?php mosLoadComponent( "banners" ); ?>
با كد زير عوضش كن :
کد:
<?php mosLoadComponent( "banners" ); ?><br /><?php mosLoadModules ( 'user9', 0 ); ?>
حالا يك موقعيت user9 هم زير موقعيت بنرت داري !
-
-
ممنون از اينكه به سرعت جواب داديد.
نمي تونيد در اين مورد كه چطوري بنر تبليغاتي رو نمايش نده هم راهنمايي كنيد... هر چي مي گردم كپي از بنر وجود نداره ولي با اينكه عدم نمايش رو زدم باز هم نشونش مي ده
-
-
يكبار منتشرش كني و دوباره عدم انتشار رو بزنيد.
تبليغ رو از بخش كامپوننت ها هم ميتونيد عدم انتشار كنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)