من چه کمکی می توتنم بکنم . می خواین ساید بتونم فارسیش کنم ولی رفع ایرادش با خودتون

من چه کمکی می توتنم بکنم . می خواین ساید بتونم فارسیش کنم ولی رفع ایرادش با خودتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
امیر جان مشکل چی رو حل کنی؟ من متوجه نشدم
یا علی علیه السلام
شرمنده .
من اشتباه متوجه شدم . هیچی . مشکلا همه حله ;D
سلام
من دنبال کد یا ماژولی می گردم که وقتی طرف وارد سایت نشده بگه"لطفا برای ثبت نام اینجا و برای ورود اینجا را کلیک کنید" مثل انجمن.
اين تاپيك را مطالعه كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
این راه هم میشه .
البته یه ماژولی هست با نام REGBAR فکر کنم کارتو راه بندازه . بگردی توی انجمن پیداش می کنی
سلام
من طبق گفته ی آقا محمد:
عمل کردم.
تعداد ارسال: 5825
ديدن مشخصات [ارسال پیغام خصوصی [کاربر آفلاین
پاسخ : پیغام عضویت بالای فروم مامبو لرن
« پاسخ #14 : پنجشنبه, 12 آپریل 2007 - 11:59 »
این کد در index.php
کد:
<?php
global $my;
if ($my->id < 1) {
echo '<div id="info"><div id="infobar"><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای استفاده کامل از امکانات <font color="#FF0000"> مرجع مشاوره و روانشناسی خانواده </font>میبایست عضو شوید. برای عضویت اینجا را کلیک کنید.</a></div></div>';;
}
?>
CSS هم همون قبلیه
فقط آدرس دهی عکسهاش فرق داره که از اینجا ببینید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی یک ارور داد:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\wamp\www\faslname\templates\ja_sabina\index.php on line 47
تو همون خطی که my رو تعریف می کنه ارور می ده.
مازول جالبی هست ولی رو ff خوب جواب نمیده
من الان دارم استفاده می کنم خیلی خوب جواب می ده ؟؟؟؟؟؟
[quote author=امیرحسین link=topic=11628.msg65535#msg65535 date=1205573263]
من الان دارم استفاده می کنم خیلی خوب جواب می ده ؟؟؟؟؟؟
[/quote]
در جواب من گفتین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)