سلام من با کلی جست و جو در انجمن ها می خواستم ببینم این کامپوننت برای 4.6.2p برای دانلود انتشار یافته یا نه

سلام من با کلی جست و جو در انجمن ها می خواستم ببینم این کامپوننت برای 4.6.2p برای دانلود انتشار یافته یا نه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فكر كنم خوب جستجو نكرديد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخش دانلود مامبولرن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام آقای نوری من این کامپونت رو نصب کردم یک فایل هم آپلد کردم اما نمیدونم لینک دانلودش کجاست!
در قسمت منو ها یه منو به اسم mainmenu اضافه میشه که با قرار دادن اون در صفحه اصلی و کلیک کردن اون میتونید به وارد قسمت دانلود remository بشی. از اونجا هم لین دانلود رو میتونی ببینی.
متوجه نمی شم اگر نصب کردید پس لینک دانلود می خواهید دیگه چه کار ؟؟
اگر منظورتون اینه که کامپوننت رو باز کنید باید در منوی ها یک لینک به کامپوننت بسازید و به این کامپوننت لینک کنید
ممنون آقا مجید////
بله مشکل حل شد
مشکلی که وجود داره در قسمت دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک تبلیغ گوگل وجود داره...این تبلیغ رو چطور از بین برد...این کامپونت فایل هایی که آپلود کردم رو تو کدوم پوشه نگهداری میکنه؟
در مورد تبلیغ باید صبر کنید بررسی کنم الان که دارم پاسخ میدم دمه دستم فایل ها رو ندارم
در مورد ذخیره فایل ها هم تا جایی که یادم بود ریموستری در دیتابیس ذخیره میکنه فایل ها رو بازم اجازه بدید تا بررسی کنم
ممنون میشم ازتون...
دوستان
من این ماژولو نصب کردم و می خوام یه فایل 3 مگی آپلود کنم ولی میگه نمی شه. تنظیمات ماژول هم برای آپلود روی 15000 کیلو بایته که زیاد ترش هم کردم ولی فرقی نکرد. فایل های کوچیک آپلود می شن ولی بزرگا رو چکار کنم؟
ممنون :
تنظیمات سرور شاید اجازه بیشتر از این مقدار رو نمیده ؟؟ تنظمات سرور رو بررسی کردید ؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)