با سلام
البته من سرچ کردم ولی به چیزهایی مثل ارتقاء مامبو و smf رسیدم و به نتیجه جالبی نگرفتم اینکه این تاپیک روزدم.
دوستان اگه میشه به من توضیح بدین که چه جوری میشه یک عضو عادی در انجمن رو به مدیر یک بخش یا چند بخش از انجمن قرار داد؟

با سلام
البته من سرچ کردم ولی به چیزهایی مثل ارتقاء مامبو و smf رسیدم و به نتیجه جالبی نگرفتم اینکه این تاپیک روزدم.
دوستان اگه میشه به من توضیح بدین که چه جوری میشه یک عضو عادی در انجمن رو به مدیر یک بخش یا چند بخش از انجمن قرار داد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یک گروه کاربری تعریف می کنید و دسترسی ها رو اونا ست می کنید
به جز این هم می تونید شما برای هر انجمن یمدیر تعریف کنید پس می تونید هر انجمن رو برید و مدیرانش رو تعریف کنید هر فردی که می خواهید باشه
مشکل من اینکه نمیدونم چه طوری مدیر یک بخش بشه اونجا فقط میشه یا مدیر انجمن یا مدیر انجمنها کرد
اگر مثل شکل پایین مدیر انجمن ها بکنم به کل انجمن دسترسی پیدا میکنه؟
[quote author=30vil link=topic=11643.msg62169#msg62169 date=1202738631]
مشکل من اینکه نمیدونم چه طوری مدیر یک بخش بشه اونجا فقط میشه یا مدیر انجمن یا مدیر انجمنها کرد
اگر مثل شکل پایین مدیر انجمن ها بکنم به کل انجمن دسترسی پیدا میکنه؟
tinypic.com/view.php?pic=2yzdc0o&s=3
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله اگر مدیر انجمن ها بکنید به کل دسترسی پیدا می کنه
شما هر انجمنی رو که باز کنید برای ویرایش یک قمستی نوشته مدیر این انجمن --- اینجا باید فرد مورد نظر رو بنویسید تا مدیر فقط اون انجمن بشه و
دسترسی های مربوط به اون انجمن رو بگیره
[quote author=مجید link=topic=11643.msg62171#msg62171 date=1202738778]
شما هر انجمنی رو که باز کنید برای ویرایش یک قمستی نوشته مدیر این انجمن --- اینجا باید فرد مورد نظر رو بنویسید تا مدیر فقط اون انجمن بشه و
[/quote]
خیلی ممنون دستتون درد نکنه
[quote author=مجید link=topic=11643.msg62171#msg62171 date=1202738778]
[/quote]
دوست عزیز یک مشکل دیگه
کنار نامش هم کاربر جدید رو ثبت می کنه و هم مدیر انجمن
چطوری میشه اونا رو تغییر داد؟
در قالبی که دارید برید و در قسمت تنظیمات قالب چندین گزینه هست که معمولا گزینه های آخر حذف درجه ی کاربری برای اعضا تیم هست
برررسی کنید قالب رو در تنظیمات قالب جاری و ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)