-
مشکل در استفاده از گالری داتسو
سلام
من گالری داتسو را نصب کردم و زمانی که در قسمت مدیریت و =کامپوننت میرم گالری داتسو را دارم اما در صفحه اصلی سایتم اونو ندارم میشه بگید مشکل از کجاست
من با بعضی از کامپوننت ها مشکل دارم و زمانی که در صفحه اصلی ظاهر میشن خطا دارند برای این مشکل چه راهی وجود دارد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-11-2008 02:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در استفاده از گالری داتسو
شما بايد براي كامپوننت يك منو بسازيد !!
از اين مسير : منو - منوي اصلي - جديد - كامپوننت !
-
-
سلام
من فایلهای ورژن جدید رو نگاه کردم توش فایلهای مربوط به لایت باکس رو هم داره، تو عکسهای ورژن جدید هم که تو سایت دانلود مامبولرن گذاشته عکسها به صورت لایت باکس هستن
من ورژن جدید فارسی شده رو از سایت دانلود مامبولرن دانلود و نصب کردم، مثل ورژن قبل بدون مشکل کار میکنه، فقط مشکلش اینه که مثل عکسهای دموش، عکسهای گالری به صورت لایت باکس باز نمیشن
چیکار کنم؟
-
-
[quote author=dooddoorood link=topic=11647.msg62331#msg62331 date=1202833434]
سلام
من فایلهای ورژن جدید رو نگاه کردم توش فایلهای مربوط به لایت باکس رو هم داره، تو عکسهای ورژن جدید هم که تو سایت دانلود مامبولرن گذاشته عکسها به صورت لایت باکس هستن
من ورژن جدید فارسی شده رو از سایت دانلود مامبولرن دانلود و نصب کردم، مثل ورژن قبل بدون مشکل کار میکنه، فقط مشکلش اینه که مثل عکسهای دموش، عکسهای گالری به صورت لایت باکس باز نمیشن
چیکار کنم؟
[/quote]
این مشکل اصلا ربطی به کامپوننت نداره چون تست شده و جواب هم داده
در مورد این مشکلات خصوصا لایت باکس به سراغ موارد ی که در سایت نصب شده برید و خصوصا مامبوت و یا ماژولی و یا موردی در قالب که جاوا اسکریپت داشته باشه و یا ...
موفق باشید
-
-
قالب پیش فرض هست، هیچ کامپوننت و... ای نصب نشده، مامبو رو همین الان از سایت مامبو لرن دانلود و نصب کردم، روی لوکال و هاست هر دوش این مشکل وجود داره، با چند تا قالب هم تست کردم هیچ فرقی نکرد، هاست لینوکسه، کنترل پنل سی پنل یازدهه، کتابخانه جی دی و... نصبه، نسخه پی اچ پی هم پنجه، با مامبو و اینا هم هیچ مشکلی نداره، لوکال هم آخرین ورژن appserv هست
چیکار کنم؟
یعنی شما میگید کامپوننت رو که نصب کنیم بدون انجام هیچ کار اضافه ای عکسهای داخل گالری به صورت لایت باکس باز میشه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)