سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ساخت منو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ساخت منو

سلام می شه یک نفر کمک کنه بگه برای ساختن یک منو از کجا باید شروع کرد و هرکدام از menu item ها به چه معنی هست وچه کاری انجام می ده؟من منو را ساختم ولی نمی توانم مطالب را وارد کنم مثلا برای ورود اخبار .آیا تنظیماتی برای ویرایش کردن وجود دارد؟ برای اضافه نمودن عکس چطور؟
    یک سئوال دیگه چطور مطالب منوها را راست به چ÷ کنیم؟ لطفا کمک کنید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : ساخت منو

دوست من قبل از هر چیز ورودتون رو به مامبو لرن خوش آمد می گم
    برای ساخت منو شما می بایست به مدیریت منو ها رفته . با کلیک بر روی دکمه جدید منو مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید و باید توجه داشته باشید که هنگام ساخت منوی جدید یک ماژول با نام عنوان منو و از نوع mod_mainmenu در بخش ماژول ها به طور خودکار ساخته می شود که در صورت نیاز به آن منو می توانید انرا فعال نمایید.
    اما اگر منظور شما ویرایش منو اصلی می باشد برای اینکار از بخش منو ------> منوی اصلی می توانید هر یک از آیتم های پیش فرض را که نمی خواهید حذف و موارد مورد نیاز خود را با کلیک بر روی دکمه جدید و انتخاب هر یک از بخش های مربوط به کامپوننت، محتوا،گوناگون و لینک به منو خود اضافه نمایید.
    و اما برای ورود مطالب باید خدمت شما عرض کنم که ورود مطالب از این بخش امکانپذیر نیست و شما می بایست قبل از اینکار بخش ها و مجموعه های مورد نیاز خود را ایجاد نمایید سپس به منوی محتوا ---------> محتوا بر اساس بخش ها رفته و در بخش دلخواه مطلب خودتون رو اضافه کنید و در همان قسمت امکان ویرایش و یا حذف مطلب نیز وجود خواهد داشت

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)